Bărbat din Dâmbovița salvat de la moarte în ultima clipă. A încercat să se sinucidă cu un „cocktail” de medicamente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat care a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide, a fost găsit de poliţiştii din Dâmbovița. El a fost dus la spital, existând suspiciunea că a ingerat un cocktail de medicamente.

Cocktail de medicamente. FOTO Arhivă
Cocktail de medicamente. FOTO Arhivă

Un bărbat din judeţul Dâmboviţa care a plecat de acasă, marţi, ameninţând că se sinucide, a fost căutat şi găsit de poliţişti, după ce soţia lui a cerut sprijinul autorităţilor. Pentru că există suspiciunea că bărbatul a înghiţit mai multe medicamente dizolvate într-un lichid, el a fost dus la spital.

Poliţiştii din Dâmboviţa s-au mobilizat şi au pornit în căutarea bărbatului în vârstă de 62 de ani, din localitatea Sălcuţa, după ce soţia acestuia a mers la o secţie de Poliţie, marţi, în jurul orei 13, şi a anunţat că soţul ei a plecat de acasă, ameninţând că se sinucide.

Mai multe echipe au pornit în căutarea bărbatului, în oraşul Titu, dar şi în comunele învecinate.

Bărbatul a fost identificat de poliţişti pe un câmp între localităţile Lunguleţu şi Titu, având un recipient de doi litri în care ar fi dizolvat mai multe medicamente pe care le-ar fi consumat”, au transmis oficialii Poliţiei Judeţene Dâmboviţa.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

Violatorul unei fete de 13 ani, mort într-un accident rutier. Anchetatorii cred că s-a sinucis

Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Dâmbovița, acuzat că a violat o copilă în vârstă de doar 13 ani, și dat în urmărire de Poliție, a fost găsit mort, la scurt timp, într-un accident rutier. Totul s-a petrecut în urmă cu un an.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Butimanu, din Dâmbovița, au fost sesizați, vineri, 16 iunie 2023, de către o femeie, din Ploiești cu privire la faptul că fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a fost violată.

În urma celor sesizate, s-a constituit o echipă complexă de cercetare pentru efectuarea de investigații, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de la lângă Judecătoria Târgoviște. În urma sesizării, victima a fost condusă la Serviciul Județean de Medicină Legală Dâmbovița, pentru investigații de specialitate. Persoana bănuită de comiterea faptei este un bărbat de 43 de ani, din comuna Cornești, din care s-ar fi sustras cercetărilor, fiind cautat de polițiști pentru desfășurarea activităților prevăzute de Codul de procedură penală”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite