Un tânăr de 23 de ani a murit după ce a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă

0
Publicat:

Un bărbat de 23 de ani a murit duminică, după un accidentat grav. Tânărul a căzut cu un motocultor într-un canal cu apă într-o comună din județul Dâmbovița, potrivit Agerpres.

Un accident similar a avut loc, în urmă cu câteva luni, în Argeș. FOTO ISU Argeș
Un accident similar a avut loc, în urmă cu câteva luni, în Argeș. FOTO ISU Argeș

Accidentul a avut loc în comuna Cojasca.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa, echipajele de salvare ajunse la faţa locului i-au efectuat tânărului manevre de resuscitare, dar acesta nu a putut fi salvat.

„Cauzele producerii evenimentului sunt cercetate de organele abilitate. Din nefericire, persoana nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată de către echipajul de pe ambulanţă", a anunţat ISU Dâmboviţa.

Amintim că, în noiembrie, anul trecut, un bărbat care conducea un tractor la o exploatare forestieră din Argeș s-a răsturnat cu utilajul. A fost strivit de utilaj și a murit pe loc. În urmă cu o zi, avusese loc o tragedie aproape identică.  Un bărbat de 60 de ani a murit după ce tractorul de mici dimensiuni pe care-l conducea s-a răsturnat într-o râpă din localitatea Cicănești-Argeș. Omul a fost prins sub tractor. Cei care au văzut accidentul au reușit să ridice utilajul de pe bărbat, dar rănile i-au fost fatale.

În urmă cu doi ani, un bărbat a murit iar doi au fost grav răniţi după ce motocultorul în care se aflau a căzut de pe o punte, în albia râului Bâsca Mare. Victimele au fost transportate la spital cu un elicopter SMURD.

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite