Toni Petrea, noul antrenor al Chindiei. Alături de el va veni Cristinel Țermure, în postura de secund

0
Publicat:

La doar o zi de la anunțul conform căruia Adrian Mihalcea se desparte de Chindia Târgoviște, clubul a găsit un înlocuitor. Fostul antrenor al FCSB, Anton Petrea va fi tehnician al Chindiei Târgoviște.

Toni Petrea este noul antrenor al Chindiei Târgoviște. FOTO AFC
Toni Petrea este noul antrenor al Chindiei Târgoviște. FOTO AFC

Alături de el va veni și Cristinel Țermure, din postura de secund.

„AFC Chindia Târgoviște anunță că noul antrenor principal al echipei noastre este, începând de astăzi, Anton Petrea. Tot de astăzi, revine acasă Cristinel Țermure, în funcția de antrenor secund. Din staff-ul tehnic al echipei noastre vor face parte, în continuare, Irinel Voicu (antrenor secund), Dumitru Hotoboc (antrenor cu portarii) și Bogdan Hetco (preparator fizic). Mult succes și rezultate cât mai bune la Chindia Târgoviște”, este anunțul postat de către Chindia, pe rețelele sociale.

Fostul antrenor al FCSB s-a despărțit de formația patronată de Gigi Becali în luna iulie, chiar înaintea returului cu Saburlato, din Conference League. Toni Petrea a luat decizia după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, scor 0-2. Locul său a fost ocuapt de Nicolae Dică.

Despărțire amiabilă

Formația Chindia Târgovişte a anunţat, marţi, 20 septembrie, că a ajuns la o înţelegere cu antrenorul Adrian Mihalcea privind rezilierea contractului dintre cele două părţi, potrivit clubului.

Adrian Mihalcea (46 de ani) a preluat echipa Chindia Târgovişte la 7 iunie, de la Emil Săndoi, numit ulterior selecţioner al naţionalei U21 a României.

Mihalcea anunţase că va părăsi banca tehnică a Chindiei duminică, după ce echipa sa a pierdut în faţa Universităţii Cluj, cu scorul de 1-0.

După 11 etape în Superligă, Chindia Târgovişte ocupă ultima poziţie în Liga I, cu doar trei puncte acumulate şi fără victorie.

Mihalcea a pleacat de la Chindia

„Nu sunt multe de zis. S-au dăruit, au înțeles că era o șansă mare de a câștiga puncte astăzi. Nu am reușit și, din păcate, uitați-vă în ce situație suntem. Cred că se vor lua unele măsuri. Da, ultimul meci. Avusesem ultimatum. Dacă reușeam să câștig aici, cred că aș fi continuat. Așa nu văd... Echipa parcă e blocată în fața apărării. Am avut extrem de multe ocazii, dar nu am reușit să câștigăm. Astăzi chiar nu sunt supărat. Au respectat ceea ce le-am cerut. Ocazii am avut, n-aș avea ce să le spun. Poate lipsa norocului ar fi ca și minus, dar au nevoie de un declic. Aceștia suntem. Băieții au nevoie de încredere. După atâtea rezultate negative este un blocaj mental”, a declarat Adrian Mihalcea, la finalul partidei cu Universitatea Cluj.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite