Schema prin care un escroc a păcălit o vânzătoare cu 20.500 de lei. Individul a fost arestat

0
Publicat:

Într-o acțiune comună desfășurată de forțele de ordine din Târgoviște, cu sprijinul colegilor din Făgăraș și unității speciale din Brașov, a fost executat un mandat de percheziție la domiciliul unui bărbat de 28 de ani din județul Brașov. Acțiunea a fost supervizată de un procuror al Parchetului Târgoviște.

Perchezitii arges FOTO DIICOT png

Suspectul a pretins că actualizează sistemul de plată folosit de magazin pentru încasarea banilor de la clienți.

„Din investigațiile efectuate a reieșit că, pe parcursul zilei de 5 martie 2024, bănuitul, de 28 de ani, din județul Brașov, s-ar fi deplasat la o societate comercială de pe raza municipiului Târgoviște, unde, prin folosirea unei calități nereale, ar fi indus în eroare o angajată a unui magazin, prin faptul că ar fi susținut că este nevoie să se efectueze un update la POS, împrejurare în care ar fi determinat-o pe femeie să îi transfere 20.500 de lei în diferite conturi, cu ajutorul unei stații de plată de tip SelfPay”, arată IPJ Dâmbovița.

După reținerea sa pentru 24 de ore, bărbatul a fost prezentat în fața autorităților judiciare, care au decis emiterea unui mandat de arestare preventivă pe durata a 30 de zile.

Poliția continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele infracțiunii de înșelăciune.

Percheziții în cazul unei înșelăciuni cu vopsea falsificată. Un bucureștean, vizat de anchetă  

Un bărbat din București, în vârstă de 38 de ani, este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Mai exact, oamenii legii au stabilit că bărbatul din București vindea, pe internet, vopsea de proastă calitate sub brandul unui producător cunoscut din municipiul Târgoviște.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, unul în județul Ilfov, două în județul Sibiu și două în județul Dâmbovița. Activitățile de urmărire penală sunt efectuate într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite