Percheziții în cazul unei înșelăciuni cu vopsea falsificată. Un bucureștean, vizat de anchetă VIDEO

0
Publicat:

Un bărbat din București, în vârstă de 38 de ani, este cercetat de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Percheziții în cazul unei înșelăciuni cu vopsea. FOTO IPJ Dâmbovița
Percheziții în cazul unei înșelăciuni cu vopsea. FOTO IPJ Dâmbovița

Mai exact, oamenii legii au stabilit că bărbatul din București vindea, pe internet, vopsea de proastă calitate sub brandul unui producător cunoscut din municipiul Târgoviște.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au pus în executare cinci mandate de percheziție domiciliară, unul în județul Ilfov, două în județul Sibiu și două în județul Dâmbovița. Activitățile de urmărire penală sunt efectuate într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, a precizat IPJ Dâmbovița.

Un bucureștean, vizat de anchetă VIDEO

Cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz, pentru administrarea întregului probatoriu și dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege.

Cămătari și proxeneți, săltați de DIICOT

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au destructurat un grup infracțional organizat, format din 14 persoane și specializat în proxenetism și camătă.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au efectuat 13 percheziții domiciliare, în județul Dâmbovița, fiind conduse la audieri 25 de persoane.

În urma perchezițiilor, polițiștii au indisponibilizat un laptop, 17 telefoane mobile, aproximativ 1.700 de grame de aur, 11.300 de euro, 300 de franci elvețieni, 3.300 de lei, 1.727 de contracte de amanet, actele de proprietate a 12 autoturisme, carduri bancare, bilete de avion, contracte de muncă și alte înscrisuri.

Suspecții ofereau împrumut în bani diverselor persoane care se confruntau cu dificultăți financiare.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite