Reîncepe construcţia de locuinţe ANL pentru tineri, la Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sagricom anl

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a anunţat că în şedinţa de guvern de joi a fost adoptată au fost actualizaţi şi indicatorii tehnico-economici în vederea construirii a 146 de locuinţe ANL în Târgovişte.

"A fost adoptată o hotărâre de guvern iniţiată de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei Locale pentru construcţia a 146 de locuinţe ANL pentru tineri, cu un buget de 30 de milioane de lei pentru această investiţie. Hotărârea de guvern actualizează practic indicatorii tehnico-economici pentru derularea acestei investiţii la nivelul municipiului Târgovişte, din judeţul Dâmboviţa", a spus Dancă.

Astfel, joi a fost adoptată în cadrul şedinţei de guvern hotărârea privind declanşarea procedurilor de expropriere a tuturor imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere al lucrării de utilitate publică de interes naţional "Autostrada de centură Bucureşti, sector Centura Nord km 0+000 - km 52+770", pe raza localităţilor Afumaţi, Corbeanca, Dragomireşti Vale şi Glina, din judeţul Ilfov şi Joiţa, din judeţul Giurgiu.

Totodată, a fost adoptată hotărârea pentru reaprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii "Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii, judeţul Dâmboviţa, municipiul Târgovişte, Zona Sagricom, str. Silviu Stănculescu, etapa II".

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri