Primul an în care sărbătorile de iarnă sunt celebrate și la Turnul Chindiei. Când va fi aprins iluminatul festiv în Târgoviște FOTO

0
0

Programul manifestărilor pregătite în acest an de sărbătorile de iarnă, vor include, pentru prima dată la Târgoviște, Turnul Chindiei din Târgovişte. Dâmbovițenii au la dispoziție un patinoar, căsuţe cu dulciuri şi băuturi calde, iar concertele vor fi organizate lângă cel mai faimos turn din România.

„Crăciunului la Turn” se află la prima ediție de acest fel de la Curtea Domnească. FOTO. CJD
„Crăciunului la Turn” se află la prima ediție de acest fel de la Curtea Domnească. FOTO. CJD

Sărbătorile de iarnă de la Curtea Domnească vor purta titulatura de „Crăciun la Turn”.

Pentru prima dată în judeţul Dâmboviţa, sărbătorile de iarnă vor fi celebrate în incinta Curţii Domneşti. Pe scena din Curtea Domnească vor urca Trupa Distinto, Zavera Band şi Diana Matei & Taraful Cleante.

Târgul a fost deschis de 1 decembrie - Ziua Națională.

„În prima seară a Crăciunului la Turn, Curtea Domnească a fost plină de cei care au celebrat Ziua Națională la evenimentul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița. Au fost aprinse luminițele de sărbători, s-a cântat și s-a dansat, așa cum doar dambovitenii știu să o facă. De altfel, pe parcusul întregii luni, la Curtea Domnească se vor afla un patinoar, căsuțe cu cele mai bune dulciuri și cele mai frumoase decorațiuni de crăciun, ciocolată, ceaiuri și alte băuturi calde”, a declarat președintele CJ Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

De asemenea, Curtea Domnească va fi luminată de mii de luminiţe, iar colindătorii din întreg judeţul îi vor încânta pe toţi cei care vor petrece Crăciunul la Turn.

În Târgoviște iluminatul festiv va fi aprins pe 5 decembrie, chiar în seara în care vine Moș Nicolae, la ora 18.00, în Piața Tricolorului, în atmosferă de colinde și pe fundalul unui spectacol-surpriză fără precedent.

În Târgoviște iluminatul festiv va fi aprins pe 5 decembrie. FOTO C.S.
În Târgoviște iluminatul festiv va fi aprins pe 5 decembrie. FOTO C.S.

În aceeași seară se va deschide și Târgul de Crăciun, localizat atât în Piața Tricolorului cât și în Piața Mihai Viteazul, din care nu vor lipsi standurile cu turtă dulce, nucă, prune uscate, vin fiert, clătite, gogoși, floricele, kurtoș, jucării sau produse artizanale.

Concertele de colinde, parada sosirii lui Moș Crăciun de pe data de 16 decembrie, miile de daruri care vor fi împărțite celor mici, spectacolele pentru copii, reprezintă numai câteva dintre evenimentele care vor aduce în Târgoviște atmosfera de basm a sărbătorilor de iarnă.

Târgovişte


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri