Moş Crăciun e la Târgovişte. S-a pregătit cu mii de cadouri pentru cei mici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Moş Crăciun a sosit la Târgovişte, vineri, 16 decembrie, şi va poposi în fosta cetatea de Scaun până vineri, 23 decembrie. El va împărţi cadouri la Primăria Târgovişte.

Moşul si Crăciuniţa sa au fost aduşi cu trăsura trasă de cai, iar parada personajului atât de iubit de micuţi a avut loc pe traseul Teatrul „Tony Bulandra” – Bulevardul „Regele Carol I” – Bulevardul „Mircea cel Bătrân” – Piaţa Tricolorului. 

În final, pe scena amenajată în Piaţa Tricolorului, primarul Cristian Stan şi city-managerul Liviu Stoica, bineînţeles împreună cu Moş Crăciun, au transmis târgovi ştenilor cele mai bune gânduri, după care moşul a fost înconjurat de copiii veniţi să-i cânte, să-i spună poezi şi, desigur, să fie răsplătiţi cu daruri.

image

Moş Crăciun rămâne la Târgovişte până vineri şi îi aşteaptă colindători. La Primăria municipiului Târgovişte sunt pregătite 4.000 de pachete cu dulciuri pentru micuţi. Ca să-i spună poezii şi cântecele celui mai vestit moşneag al iernii, copiii trebuie înscrişi de părinţi, de la ora 16:00, la Căsuţa Moşului din Piaţa Tricolorului.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite