Primar exasperat de mizeria făcută de localnici: „Vrem o ţară ca afară, dar afară oamenii au grijă de locul lor“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa Primăria Aninoasa
Sursa Primăria Aninoasa

Gunoaiele aruncate la voia întâmplării este o probemă în toată România, nu doar într-o localitate anume. Însă nepăsarea unor localnici din comuna Aninoasa, din Dâmboviţa, l-a adus la disperare pe primar.

O acţiune a Serviciului Public de Întreţinere din Aninoasa a fost efectuată în urmă cu doar două săptămâni, pe o lungime de aproximativ 300 de metri. Angajaţii de la Salubritate au strâns atunci zeci de saci de gunoaie şi deşeuri. 

Acum, Primăria a fost nevoită să trimită echipa de curăţenie, din nou, în zona care fusese igienizată, la două săptămâni de la acţiunea anterioară.

„Vrem o ţară ca afară şi vrem o comună curată, europeană. Noi facem tot posibilul să păstrăm curăţenia, dar ceea ce vedeţi în imagini sunt deşeurile strânse de Serviciul Public de Întreţinere Aninoasa, pe un tronson de aproximativ 300 de metri de drum, la doar două săptămâni de la ultima acţiune de ecologizare din zona respectivă”, a precizat primarul Vlăduţ Nicolae, unul dintre cei mai tineri primari din România, aflat la primul mandat.

   

Acesta spune că nici măcare sistemul de supraveghere nu îi mai sperie pe cei certaţi cu bunul simţ. 

   

„Indiferent cât de mult vom dezvolta sistemul de supraveghere video, nu putem acoperi fiecare metru pătrat de domeniu public şi indiferent de cât de multe acţiuni de ecologizarea vom desfăşura, fără spiritul civic şi atitudinea responsabilă a cetăţenilor comunei noastre, nu vom câştiga lupta cu poluarea”, mai spune primarul.



Sursa Primăria Aninoasa 

gunoaie aninoasa
gunoaie aninoasa

Vă recomandăm să mai citiţi:

În ce condiţii vor putea face şcoală copiii ucraineni refugiaţi

Povestea Cosânzenei din Aninoasa, mic atelier creativ de cusut pe lemn: „Fiecare piesă este şlefuită şi spălată“

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite