S-a zguduit blocul. O explozie a scos zeci de locatari din apartamente, speriaţi. Un bărbat a ajuns la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursa ISU Dâmboviţa
Sursa ISU Dâmboviţa

O explozie urmată de un incendiu s-a produs, în noaptea de miercuri spre joi, 30/31 martie 2022, într-un bloc din Târgovişte. 30 de persoane au ieşit din apartamente, de teamă, iar un un bărbat de 57 de ani a suferit arsuri la faţă.

Potrivit ISU Dâmboviţa, o explozie a avut loc, în noaptea de miercuri spre joi, 30/31 martie 2022, într-un bloc din municipiul Târgovişte, fiind urmată de un început de incendiu, în zona aragazului.

Acolo au Intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 1 autospecială de  sescarcerare, 1 ambulanţă SMURD şi 1 autospecială pentru lucru la înălţime.

În urma incendiului a rezultat o victimă care a suferit arsuri la nivelul feţei. 

Persoana rănită, un bărbat de 57 de ani, a fost evacuată de pompieri şi a primit îngrijiri medicale de la echipajul SAJ Dâmboviţa prezent la locul evenimentului.

Au fost afectate uşa de la intrarea blocului, uşa, ferestrele şi balconul apartamentului şi trei autoturisme aflate în faţa blocului.

„S-au autoevacuat circa 30 de persoane. La o primă evaluare a urmărilor exploziei, se pare că nu este afectată structura blocului, dar a fost solicitat Inspectoratul de Stat în Construcţii pentru efectuarea unor verificări de specialitate”, a precizat ISU Dâmboviţa.

explozie tgv


 

explozie tgv

Sursa ISU Dâmboviţa 

Vă recomandăm să mai citiţi:

VIDEO Explozie într-un apartament din Găeşti. Un perete întreg, dislocat complet

Panica i-a cuprins, din nou, pe găeşteni. Bloc evacuat de teama unei noi explozii. Ce au stabilit pompierii VIDEO

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite