Mister în Mungii Bucegi. Jandarmii au găsit o maşină abandonată într-o râpă VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
masina abandonata in bucegi

Misterul planează asupra unei maşini găsite prăbuşită într-o râpă din Munţii Bucegi, în zona Dichiu. Jandarmii montani au fost sunaţi de nişte turişti din Bucureşti care au văzut parapetul distrus şi autoturismul căzut într-un hău de 50 de metri.

Autorităţile nu ştiu cine a fost în acea maşină şi dacă este cineva rănit.

Jandarmii montani din Dâmboviţa şi salvamontiştii au găsit la aproximativ 700 de metri de cabana Dichiu, pe drumul judeţean 713, cunoscut sub numele de Transbucegi, o maşină abandonată într-o râpă, la 50 de metri de drum. Nu se afla nimeni ea, însă numărul este de Ilfov.

„Ia uite, botul aici unde a lovit e pulbere. Păi a spart balustrada. A spart radiator, a spart tot. N-are decât să vină să o ia bucăţi.”

Se pare că turiştii care s-au aflat în autovehiculul răsturnat în râpă ar fi fost preluaţi de altă maşină în seara de 5 ianuarie, imediat după producerea evenimentului, pentru că au fost observate urme la faţa locului care indicau acest lucru. Deocamdată, autorităţile încearcă să dea de urma proprietarului maşinii, singurul care poate spune ce s-a întâmplat şi de ce nu a fost anunţat la 112 evenimentul.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite