Mărturiile victimelor fiului judecătoarei şpăgare: „Cu ce drept i-a omorât Cergan părinţii?“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, reţinut pentru complicitate la trafic de influenţă în dosarul în care este anchetată mama sa, a fost implicat, în 2011, într-un cumplit accident rutier soldat cu trei morţi. Dosarul e însă şi acum în faza expertizelor. Rudele victimelor spun că judecătoarea ar fi obţinut, de fapt, tergiversarea cazului.

Fiul judecătoarei, preot la vremea accidentului, a spulberat pur şi simplu în 2011 o maşină în care se afla o familie: un alt preot cu soţia şi copilul. Rudele victimelor spun că Florin Cergan conducea cu viteză un autoturism de lux şi ar fi consumat şi alcool, înainte să se urce la volan.

În urma lor a mai rămas un copil, care acum se află în grija rudelor. "Viaţa noastră s-a schimbat! Când am aflat că toţi trei au murit a fost ceva de nedescris", a declarat Cecilia Stancu, rudă a familiei ucise în accident, la Realitatea TV în cadrul emisiunii Realitatea la raport.

"Acest om trebuie judecat, nu trebuie lăsat în libertate. Acum vrea să-i înduioşeze pe oameni. A spus că are copil mic. Noi am înduioşat pe cineva? N-a venit o dată cu o ciocolată la acest copil. Copilul după accident a avut grave probleme de sănătate, dacă nu avea bani! Acum s-a văzut că mama lui are putere. Acum chiar s-a dovedit! Cu ce drept i-a omorât Cergan părinţii? Dacă nu era dosarul cu mita nu se dădea nicio soluţie", a mai spus aceasta la Realitatea TV  în cadrul emisiunii Realitatea la raport.

Aceasta a precizat că a făcut plângere la Parchet, unde a menţionat că dosarul se tergiverseaz, însă nici până acum nu a primit un răspuns.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite