Living Bike Kids Târgoviște, primul club de ciclism pentru copii din oraș

0
0
Publicat:

Campionul național la ciclism, Cătălin Manea, și fost angajat în Penitenciarul Mărgineni, a pus bazele primului club de ciclism pentru copiii din județul Dâmbovița. Living Bike Kids Târgoviște va începe primele antrenamente la finalul acestei luni. Copiii cu vârste între 5 și 15 ani sunt așteptați să se înscrie, iar antrenamentele vor avea loc în weekend.

Living Bike Kids Târgoviște. FOTO Cătălin Manea
Living Bike Kids Târgoviște. FOTO Cătălin Manea

Cătălin Manea, cunoscut pentru performanțele sale în ciclism, sprijină copiii din Dâmbovița să descopere tainele acestui sport. Prin intermediul unui chestionar, Living Bike Faresin Team își propune să trezească interesul părinților și, mai ales, al copiilor, pentru ciclism. Scopul este formarea unei echipe de ciclism de șosea pentru copii, unde „juniorii” să se inițieze în practicarea acestui sport și să aspire la performanță.

Living Bike Kids Târgoviște. FOTO Cătălin Manea
Living Bike Kids Târgoviște. FOTO Cătălin Manea

Cătălin Manea a fost desemnat câștigător al Cupei Naționale a României, categoria master 1, pentru sportivii amatori cu vârste între 30 și 39 de ani. Acum, el dorește să împărtășească pasiunea sa pentru ciclism cu cei mai tineri, pregătindu-i pentru viitoare competiții și performanțe.

Am dat drumul unui proiect la care doar visam acum ceva timp, un proiect pentru care voi da 100% pentru a descoperi, crește și forma copii și tineri cicliști valoroși, în sportul care mă fascinează de mai bine de 20 de ani și care mi-a adus atâtea bucurii și "drame TV și pe șosea", căzături și dureri și multă piele pe asfalt, că așa e în ciclism. Va fi o mică "școală" de ciclism! Sper să formăm împreună o comunitate dedicată dezvoltării abilităților ciclismului pentru cei mici, într-un mediu sigur și distractiv, unde să îi încurajăm să descopere bucuria și beneficiile ciclismului de plăcere și performanță. La LivingBikeKidsTargoviste vom trăi aventuri și povești și lecții pe două roți pentru construirea unui viitor activ și sănătos pentru copii”, a precizat Cătălin Manea.

FOTO Cătălin Manea
FOTO Cătălin Manea

Cătălin Manea se declară un pasionat de mişcare şi de natură şi crede că educaţia joacă un rol esenţial nu doar în viaţa de zi cu zi, ci şi în sport.

Cătălin Manea a fost membru al IPA „Regiunea 1 Dâmboviţa” şi agent de poliţie Penitenciară la Penitenciarul Mărgineni. 

Pasiunea pentru ciclism şi-a descoperit-o în 2002, când era urmărea grila de programe TV. Întâmplător, pe un canal de sport era transmis Turul Franţei, dar nu asta i-a atras atenţia, cât faptul că erau prezentate peisaje din Alpi de toată frumuseţea. 

 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite