Incendiu puternic la o hală din județul Dâmbovița. Localnicii, avertizați prin mesaj RO-ALERT VIDEO

0
Publicat:

O hală industrială a fost cuprinsă de flăcări violente, sâmbătă, în localitatea Ciocănești, din județul Dâmbovița. Incendiul a generat degajări mari de fum. Localnicii au fost informați rapid, rapid intermediul mesajelor RO-ALERT.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița, la sosirea echipajelor de intervenție, incendiul era deja generalizat, iar fumul dens se putea observa la distanță. Până în acest moment, nu au fost raportate victime, iar măsurile de autoprotecție au fost recomandate populației prin intermediul mesajelor RO-ALERT.

La fața locului, forțele de intervenție acționează intens pentru a controla și stinge incendiul. Au fost mobilizate patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

Potrivit primelor informații, incendiul a afectat o hală industrială în care erau depozitate cantități semnificative de vopsele. După recunoașterea zonei a fost observată prezența buteliilor cu vopsea, ceea ce a complicat operațiunile de stingere.

Au fost mobilizate Garda de Intervenție Răcari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, Detașamentul de Pompieri Titu, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime. De asemenea, Garda de Intervenție Cornești participă cu o ambulanță SMURD.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite