FOTOGRAFII PERFECTE! Cei mai talentaţi fotografi au expus la Târgovişte GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au investit mii de euro în aparate foto performante şi în telescoape de ultimă generaţie. Vorbim de cei mai talentaţi tineri fotografi care în acest weekend i-au lăsat mască pe târgovişteni cu “operele lor de artă”. Fotografii au colindat lumea pentru a surprinde fenomenele astronomice, iar rezultatul este uimitor.







Cei mai mulţi dintre ei au aşteptat şi 4 ani pentru o poză de senzaţie. Zeci de fotografi din toată ţara au fost prezenţi în weekendul ce tocmai a trecut, la Concursul Național de Astrofotografie pentru Tineret.

“ Eu sunt la început în domeniul ăsta. Acum, categoric va fi nevoie să mai achiziţionez un echipament suplimentar. Este o pasiune frumoasă şi orice pasiune necesită o investiţie. Trusa mea completă m-a costat peste 2500 de euro”, ne-a declarat un tânăr din Oradea.

Concursul Național de Astrofotografie pentru Tineret este unic în România şi Europa şi reunește la fiecare doi ani la Târgoviște cele mai bune lucrări realizate de iubitorii cerului, grupate în patru secțiuni: fotografie tehnică, fotografie artistică, fotografie atmosferică şi fotografie montaj.

Evenimentul a fost organizat de Societatea Astronomică Română de Meteori (SARM) cu sprijinul Complexului Naţional Muzeal “Curtea Domnească”, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Dâmboviţa şi este finanţat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret.

În cadrul expoziţiei au putut fi admirate şi fotografii realizate de celebrul astrofotograf și jurnalist de știință Babak Tafreshi de origine iraniană.

image
image
image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite