FOTO VIDEO Un hotel emblematic pentru Moreni, cuprins de flăcări uriaşe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acoperişul unui hotel din Municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, s-a făcut scrum, noaptea trecută, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit. Vântul care bătea cu putere şi care întreţinea vâlvătaia, dar şi suprafaţa mare pe care s-a propagat incendiul, le-au dat mari bătăi de cap pompierilor. Incendiul a mistuit peste 1000 de mp. de acoperiş.

„A fost foc mare. Ardea ca o torţă. Când am văzut aşa am ieşit cu toţii din case. E păcat, pentru că era cel mai mai frumos hotel de la noi”, spun oamenii.

Hotelul aparţine unui important om de afaceri din Dâmboviţa. El spune avea asigurare pe construcţie. Necazul, însă, este cu atât mai mare, cu cât renovase de cel mult doi ani camerele de hotel.

„Nu ştiu de la ce a plecat incendiul. E pagubă mare.  Totul era renovat. Asigurare am, dar nu ştiu care să fi fost cauza” Costică Constantin, patron hotel.

Nici prefectul judeţului Dâmboviţa, Ioan Marinescu, morenar de fel, nu a stat departe de eveniment. Chiar a chemat întăriri de la Târgovişte atunci când a văzut că autospecialele de la faţa locului nu fac faţă.

În total, 8 maşini de pompieri au intervenit pentru lichidarea incendiului.

"A fost o intervenţie extrem de dificilă. Aproximativ două ore ne-am chinuit pentru lichidarea incendiului, care s-a propagat pe o suprafaţă de aproximativ 1000 de metri pătraţi", a declarat col. Mirel Pitreanu, inspectorul şef al ISU Dâmboviţa.

   

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite