O veste mult prea tristă pentru Târgovişte. Micuţul Cezar, la care s-au gândit mii de oameni, a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O veste mult prea tristă s-a abătut asupra Municipiului Târgovişte. Bebeluşul Cezar, născut cu o malformaţie gravă la inimă, pentru care târgoviştenii au donat în speranţă că îl vor salva, a murit. Suma strânsă de oameni pentru Cezar a fost zadarnică, iar complicaţiile post-operatorii au fost fatale.

"La începutul lunii decembrie a anului trecut am aflat despre existenţa lui Cezar, un micuţ târgoviştean care atunci se lupta cu viaţa şi care, astăzi, nu mai este printre noi. Gravele sale probleme de sănătate m-au impresionat şi m-au determinat să iniţiez, alături de Asociaţia ˝Împreună pentru Târgovişte˝, o amplă campanie de strângere de fonduri pentru cauza sa. În acel moment chiar am crezut şi am sperat că micuţul îşi va reveni. Realitatea, însă, a fost să fie, din mare nefericire, alta. Împreună, prin intermediul campaniei ˝Viaţă pentru Cezar˝ am reuşit să strângem suma de 7470 RON care a şi fost depusă în conturile familiei pentru a-l ajuta pe Cezar în contextul intervenţiilor chirurgicale prin care a fost nevoit să treacă. Deşi eforturile noastre au ajutat ca Cezar să fie operat, complicaţiile post-operatorii au fost decisive pentru viaţa sa. Se pare că a fost prea mult pentru micuţul care ne-a surprins şi emoţionat pe toţi prin lupta sa. Vreau să transmit familiei, din tot sufletul, cele mai mari şi adevărate regrete şi să îi asigur, în continuare, de tot sprijinul meu.Vreau să mulţumesc, însă, şi tuturor târgoviştenilor care s-au implicat, au crezut şi au sperat alături de mine că împreună putem face un bine pentru un târgoviştean de-al nostru", a spus Gabriel Boriga, membru al Asociaţia "Împreună pentru Târgovişte".

Cezar Nica, un bebeluş de doar 43 luni, s-a născut cu grave probleme de sănătate. Cezar a văzut lumina zilei pe 8 septembrie însă de atunci a trăit mai mult prin spitale. Boala care i-a afectat inima şi plămânii se numteşte sindrom scimitar.

cezar boriga

PE ACEEAŞI TEMĂ:

Campanie. 10.000 de târgovişteni pentru "viaţa lui Cezar", un bebeluş de doar 3 luni

cezar boriga
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite