FOTO Tânărul care a intrat cu BMW-ul în cinci femei care stăteau la poartă, în Gheboaia, condamnat la 3 ani cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul în vârstă de 21 de ani, care a omorât trei femei, iar pe alte două le-a băgat în spital, la Gheboaia, a fost condamnat la 3 ani inchisoare cu executare. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, tânărul, care a condus la vremea aceea un autoturism BMW, nu va mai putea timp de 2 ani.

Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale au executat un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru o perioadă de 3 ani, emis de către Judecătoria Târgovişte pe numele tânărului de 21 de ani, din localitatea Băleni.

"În sarcina acestuia s-a reţinut că, în data de 09 iunie 2013, a condus un autoturism pe raza localităţii Gheboaia, iar la ieşirea dintr-o curbă strânsă la stânga, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a derapat spre stânga pe contrasens, intrând într-un cap de podeţ corespunzător drumului de acces către curtea unei locuinţe. În urma derapării, autoturismul s-a răsturnat şi a părăsit semnificativ partea carosabilă, într-o zonă locuită", a declarat agentul Adelina Torcică, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

accident grav Finta

Din accident a rezultat decesul a trei femei şi rănirea gravă a altor două, care se aflau la marginea drumului, pe o bancă, acestea din urmă suferind leziuni ce au necesitat 150-180 de zile de îngrijiri medicale, respectiv 30 de  zile de îngrijiri medicale.

Ca urmare a recursului procurorilor din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Târgovişte, pe lângă condamnarea la 3 ani închisoare cu executare, instanţa de judecată a dispus interzicerea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 2 ani, după executarea pedepsei închisorii, precum şi interzicerea altor drepturi.

Tânărul în cauză se află în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul  Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa.

Martorii accidentului au declarat la acea vreme, că l-au văzut pe şofer circulând cu viteză extrem de mare prin localitate.

„L-am văzut prin localitate circulând cu viteză extrem de mare. Chiar mă gândeam că poate dă peste cineva şi acum să aud că a intrat în nişte femei care stăteau în faţa porţii”, a povestit un sătean.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

UPDATE: Una din cele două femei rănite grav de şoferul vitezoman cu BMW-ul, a murit pe patul de spital

UPDATE FOTO Şoferul BMW-ului care a omorât două femei, iar pe alte trei le-a băgat în spital, reţinut pentru 24 de ore

UPDATE: Un vitezoman cu un BMW a intrat în cinci femei care stăteau pe o bancă. Două dintre ele au murit pe loc!

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite