FOTO Bătaie cu lopeţi între drumari şi localnici, în mijlocul unui drum proaspăt asfaltat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Angajaţii unei firme de construcţii care efectua lucrări de asfaltare în localitatea Săbieşti (judeţul Dâmboviţa) au avut de-a face cu mai mulţi localnici recalcitranţi.

Aceştia din urmă s-au supărat pe drumarii care au blocat drumul cu utilajele şi nu i-au lăsat pe şoferi să mai circule cu maşinile peste asfaltul proaspăt turnat. Şoferii şi-au chemat ajutoare şi a pornit scandalul.

Conflictul a avut loc luni, pe DJ 711A, pe raza localităţii Săbieşti – Răcari, acolo unde Consiliul Judeţean Dâmboviţa execută lucrări de asfalte cu o firmă din Prahova.

image

Patru drumari au fost prinşi în altercaţie, iar doi au ajuns la spital. De cealaltă parte, cinci agresori au ajuns pe mâna Poliţiei. „A fost scandal mare. Păi cum să treci cu maşina pe acolo să strici asfaltul? Au dat şi drumarii cu lopeţile, au dat şi băieţii ăştia. Acum văd că au abandonat lucrarea. Rămânem aşa, neterminaţi“, spun sătenii.

image


„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Răcari au reţinut pentru 24 de ore cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 56 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice“, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa. Agresorii ar putea primi din partea instanţei 30 de zile de arest preventiv. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite