Explozie urmată de incendiu într-o comună din Dâmbovița. Două persoane au fost rănite

0
Publicat:

O explozie urmată de un incendiu a avut loc, marți, 30 ianuarie 2024, la o casă din comuna dâmbovițeană Ulmi. Pompierii au găsit la fața locului mai multe focare, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Explozie urmată de incendiu, Ulmi. FOTO ISU Dâmbovița
Explozie urmată de incendiu, Ulmi. FOTO ISU Dâmbovița

Intervenție în cazul unei explozii urmată de incendiu produs la o casă în comuna Ulmi, pe strada Silviu Stanculescu. Detașamentul de Pompieri Târgoviște acționează cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, iar Serviciul de Ambulanță Județean Dâmbovița cu un echipaj. La fața locului echipajele de intervenție au constatat ca incendiul se manifesta pe o suprafață de aproximativ 60 de mp, multiple focare. Totodată, au identificat o victimă care primește îngrijiri medicale de la echipajul medical”, a precizat ISU Dâmbovița.

Potrivit salvatorilor, incendiul este localizat și se lucrează la lichidare, iar în timpul intervenției a fost identificată o a doua victimă care prezintă arsuri la nivelul toracelui. A fost asistată la fața locului de către un al doilea echipaj SAJ DB.

Incendiul este lichidat, se lucrează la înlăturarea efectelor negative. Prima persoană asistată medical la fața locului a fost transportată la spital, iar cea de-a doua persoană a refuzat transportul la spital”, a mai precizat ISU Dâmbovița.

Trei persoane au suferit arsuri în urma unie deflagrații la o locuință

O explozie s-a produs, în urmă cu patru luni, la o locuinţă din Tărtăşeşti, judeţul Dâmboviţa, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, focul fiind localizat. Trei persoane au suferit arsuri şi au primit îngrijiri medicale.

Explozie urmată de un incendiu, în Tărtășești. FOTO ISU Dâmbovița
Explozie urmată de un incendiu, în Tărtășești. FOTO ISU Dâmbovița

La momentul sosirii echipajelor la locul intervenţiei, acestea au constatat faptul că incendiul se manifestă generalizat la acoperişul locuinţei pe o suprafaţa de aproximativ 170 mp. Totodată, au fost identificate trei victime care prezintă arsuri în urma incendiului. La acest moment, situaţia se prezintă astfel: se acordă îngrijiri medicale celor trei persoane cu arsuri de către echipajele medicale; incendiul este localizat şi se acţionează pentru lichidarea incendiului”, a transmis ISU Dâmboviţa.

Cele trei persoane cu arsuri au fost transportate de echipajele medicale la spital pentru a primi îngrijirile medicale.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite