Elevii olimpici sunt invitaţi la Târgovişte să "gândească pe toate părţile"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colegiul Naţional "Constantin Carabella" din Târgovişte FOTO Ionuţ Dima
Colegiul Naţional "Constantin Carabella" din Târgovişte FOTO Ionuţ Dima

Colegiul Naţional "Constantin Carabella" din Târgovişte organizează în perioada 7-8 mai, Concursul Regional "Cezar Ivănescu" şi Simpozionul Regional "Gândeşte pe toate părţile".

În data de 7 mai va avea loc concursul regional de matematică şi logică "Cezar Ivănescu", cu participarea a 120 de elevi, din 5 judeţe, iar a doua zi va avea loc simpozionul "Gândeşte pe toate părţile", cu participarea a 30 de elevi, din 5 judeţe.

Înscrierea elevilor participanţi la concursul de matematică şi logică "Cezar Ivănescu" şi la simpozionul "Gândeşte pe toate părţile" se va realiza în perioada 11-22 aprilie 2016.

La concursul de matematică şi logică "Cezar Ivănescu" pot participa elevi din clasele V-XII din judeţul Dâmboviţa şi din alte judeţe (minim 5 judeţe). 

La Simpozionul "Gândeşte pe toate părţile" pot participa elevi din clasele V-XII din judeţul Dâmboviţa şi din alte judeţe (minimum 5 judeţe). Un elev poate participa cu o lucrare, la o singură secţiune.

Evenimentul este organizat de Colegiul "Carabella" în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa, Primăria Municipiului Târgovişte, Facultatea de Ştiinţe şi Arte a Universităţii Valahia Târgovişte, S.S.M.R. filiala Dâmboviţa, Seminarul Teologic "Sf. Ioan Gură de Aur" Târgovişte şi Asociaţia de părinţi Pro Educaţie Carabella.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite