Criminalii de la Padina au depus plângere penală împotriva mortului. „A atacat primul“

0
Publicat:

Criminalii lui Sorin Anghel, înjunghiat de șase ori de către frații Marin, din clanul Fabian, au reacționat din închisoare, prin avocații lor. Aceștia au depus plângere penală împotriva bărbatului mort, pe motiv că el ar fi atacat primul.

Interlopii clanului Fabian, arestați preventiv. FOTO Antena 3
Interlopii clanului Fabian, arestați preventiv. FOTO Antena 3

„Am depus la secretariatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa o plângere penală. Sunt din datele şi informaţiile pe care eu le-am luat din anchetă, din referatul procurorului de caz, situaţia de fapt se prefigurează în sensul în care a existat un prim atac al victimei împotriva fraţilor Marin, a urmat un al doilea episod, tot de agresiune împotriva acestora, spargerea unei sticle şi un atac direct asupra unuia dintre fraţii Marin, urmat de ceea ce cunoaşteţi, acele lovituri de cuţit care au avut ca urmare moartea victimei”, a declarat presei avocatul celor trei fraţi, potrivit stirileprotv.ro

Cei trei interlopi din clanul Fabian, acuzați că l-au înjunghiat mortal pe un târgoviștean în vârstă de 41 de ani, în incinta Hotelului Belmont din Padina (Dâmbovița), au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, dar ancheta este departe de a se fi terminat.

Sorin Anghel, bărbatul ucis de frații Fabian
Sorin Anghel, bărbatul ucis de frații Fabian

Victima, Sorin Anghel, 41 de ani, a fost ucis într-un conflict spontan la o petrecere care avea loc din noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, la hotelul Belmont din zona Padina, în județul Dâmbovița.

Suspecții sunt frații George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani), fiii vrăjitoarei Sidonia.

Judecătorii de la Tribunalul Dâmbovița au decis să-i aresteze preventiv pentru 30 de zile, pe cei trei inculpați. Aceștia sunt acuzați de omor, dar și de tulburarea ordinii și liniștii publice. La ieșirea de la tribunal, cei trei au spus că ei au fost agresați și că au acționat în legitimă apărare.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite