Filmul crimei de la Padina, văzut prin ochii soției lui Sorin Anghel. „Eram disperată și nu mai știam cum să fac să îl ajut“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Soția lui Sorin Anghel, bărbatul ucis la petrecerea vedetelor de la Hotelul Belmont din Padina (Dâmbovița), le-a mărturisit polițiștilor cum a avut loc scandalul în care el a fost înjunghiat mortal de membrii clanului Fabian din Capitală.

Sorin Anghel (foto stânga) a murit înainte de sosirea echipajelor de la Ambulanță
Sorin Anghel (foto stânga) a murit înainte de sosirea echipajelor de la Ambulanță

Antena 3 a intrat în posesia declarației pe care soția lui Sorin Anghel a dat-o la Poliție.

„Sunt soția numitului Sorin-Eugen Anghel. Suntem căsătoriți din anul 2011 și împreună avem 2 copii, de zece și cinci ani.

În ziua de 10.02.2024, am venit la Padina împreună cu soțul meu și o prietenă de-a noastră. Ne-am cazat la cabana "Colț de rai" unde se afla cazată sora lui Eugen, soțul ei, și alți prieteni de-ai noștri.

Am venit la Padina deoarece la ora 14.00 începea un concert în fața hotelului Belmont, la care participa și DJ Dirty Nano.

Locul faptei SURSA captură video
Locul faptei SURSA captură video

Am stat cu toții la concert afară, până seara târziu, până când concertul s-a terminat. Lângă scenă era o masă la care se aflau Alex Velea, Antonia și Alina Eremia și alte persoane necunoscute.

Noi, toți din grupul nostru, am făcut poze cu Alex Velea și Antonia.

După ce concertul s-a terminat, am intrat în pub-ul hotelului. Noi am stat la masă pe stânga, lângă bar și intrarea secundară a pub-ului. Antonia și Alina Eremia nu au venit la pub.

Pe Alex Velea l-am văzut pe parcursul serii la pub, la masa din fața ușii principale. Acesta era la masă cu 3 bărbați de etnie romă, care ulterior l-au bătut și tăiat pe soțul meu. Nu îi cunoșteam pe acei bărbați niciunul dintre noi. În timpul incidentului nu l-am mai văzut pe Alex Velea.

Majoritatea celor din anturajul nostru am dansat în fața lăutarilor. Aceștia erau poziționați aproape de bar, pe stânga, cum se intră pe ușa principală.

Noi am dansat pe parcursul serii mai multe ore. La un moment dat, eu m-am urcat pe un scaun și am continuat să dansez. Unul dintre bărbații de etnie romă a venit în zona unde dansam și a început și el să danseze. Nu am fost atentă la acest bărbat fiind amplasat pe dreapta mea, iar soțul meu în fața mea.

L-am văzut pe soțul meu când i-a dat cu pumnul acelui bărbat. Nu știu de ce a reacționat așa soțul meu.

Din cauza stării emoționale în care mă aflu, nu mai știu cum soțul meu și eu am ajuns la bar, iar cei trei bărbați au venit după el. Soțul meu a spart două sticle și le ținea în mână pentru a se apăra cu ele.

Acei bărbați aruncau spre soțul meu cu sticle și pahare. Doi dintre bărbații de etnie au intrat peste noi în bar și l-au lovit pe soțul meu, dar nu pot preciza unde l-au lovit. (...) Rețin și că am văzut un cuțit în mâna unuia dintre ei, dar nu îmi amintesc în mâna căruia dintre ei.

Acesta s-a dus către soțul meu și a dat în el, dar nu am observat unde l-a lovit. Soțul meu era căzut peste niște lădițe cu băutură. Eram disperată și nu mai știam cum să fac să îl ajut. Am tras și eu de mâna aceluia care avea cuțit în mână, iar el m-a respins, a zis că ne omoară pe toți și m-a lovit cu palma peste față.

Nu mai știu cum am ajuns cu toții afară ieșind pe ușa principală, iar acolo au venit iar agresorii care l-au lovit iar pe soțul meu. Eu încercam să îl susțin întrucât nu se mai ținea pe picioare.

Și Ghenea încerca să îl apere pe soțul meu și striga la agresori să se oprească, moment în care și el a fost lovit de unul dintre ei, nu știu care. La urmă, Ghenea a căzut pe sol fiind plin de sânge. Apoi agresorii au fugit.

Cei care erau cu noi au vrut să îl urce în mașină să îl ducem la spital. Totodată, eu am sunat și la 112 și le-am spus că soțul meu nu are puls. Cei de la ambulanță mi-au spus să nu îl mișcăm și să încercăm să îl resuscităm.

Am încercat să îl resuscităm, dar nu am reușit. Sunt într-o stare emoțională delicată datorita celor întâmplate, astfel că nu sunt pregătită la acest moment să ofer mai multe amănunte.

Soțul meu era plin de sânge pe față și pe tot corpul, fiind tăiat de agresori”, se arată în declarația depusă de soția victimei la Poliție.

Potrivit medicilor legiști, care au efectuat autopsia, Sorin Anghel a murit după ce ar fi fost înjunghiat de șase ori. Bărbatul ar fi avut patru înțepături în zona capului și două în spate.

Din nefericire, rănile suferite au fost incompatibile cu viața.

Cei trei interlopi din clanul Fabian, acuzați că l-au înjunghiat mortal pe un târgoviștean în vârstă de 41 de ani, în incinta Hotelului Belmont din Padina (Dâmbovița), au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, dar ancheta este departe de a se fi terminat.

Atacatorii vor fi duși la psihiatru, dar și la recoltarea de probe biologice pentru a se stabili dacă erau drogați la respectiva petrecere. Potrivit unor surse din interiorul anchetei, înainte de crimă, ucigașii ar fi livrat droguri pe care le-ar fi consumat mulţi dintre cei prezenți la petrecere.

Victima, Sorin Anghel, 41 de ani, din Târgoviște, a fost ucis într-un conflict spontan la o petrecere care avea loc din noaptea de sâmbătă spre duminică, 10/11 februarie 2024, la hotelul Belmont din zona Padina, în județul Dâmbovița.

Suspecții sunt frații George-Armando Marin (24 de ani), Laurențiu Marin (31 de ani) – cel care l-ar fi înjunghiat mortal pe bărbat – și Louis Justin Marin (18 ani), fiii vrăjitoarei Sidonia.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite