Reacția hotelului crimei de la Padina: „Era o petrecere privată și nu s-a pus problema de a asigura pază acelui eveniment“

0
0
Publicat:

Belmont Hotel & Spa, locul crimei de la Padina (Dâmbovița), unde un bărbat de 41 de ani a fost omorât cu maceta de trei interlopi din clanul Fabian, din Capitală, a avut o primă reacție la cele întâmplate.

Hotel Belmont. FOTO Facebook
Hotel Belmont. FOTO Facebook

Crima a avut loc la Belmont Hotel & Spa, unitate de patru stele din zona Moroeni – Padina, în judeţul Dâmboviţa, după o petrecere cu dedicații, la care participau și mai mulți artiști, precum Alex Velea, Alina Eremia și Antonia, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște a fost găsit înjunghiat mortal.

Reacția integrală a Belmont Hotel & Spa

„În legătură cu evenimentele petrecute în noaptea de 10-11 februarie 2024, dorim să facem următoarele precizări:

Deși în unele publicații media s-a acreditat ideea că abominabila crimă petrecută ar fi avut loc în hotelul Belmont, mai exact într-o cameră de hotel, în realitate tot scandalul care a avut loc și care s-a soldat cu decesul unei persoane s-a desfășurat într-o anexă a hotelului unde a avut loc o petrecere privată.

Anterior acestei groaznice întâmplări, la hotelul Belmont a fost organizat pentru oaspeții hotelului un spectacol în aer liber la care au participat artiști consacrați, spectacol care s-a desfășurat în cele mai bune condiții și care a fost foarte bine apreciat de oaspeții noștri, acesta luând sfârșit aproximativ în jurul orei 20.00.

Accesul la eveniment a fost controlat și s-a făcut pe baza unor brățări de acces la eveniment, brățări distribuite prin intermediul recepției hotelului. Toată desfășurarea evenimentului a fost monitorizată de angajații hotelului, nefiind înregistrate incidente.

După acest eveniment, turiști din cadrul hotelului au solicitat un spațiu în care să desfășoare o petrecere privată ocazionată de un eveniment personal, noi punându-le la dispoziție o anexă, în afara hotelului, pentru a nu deranja liniștea celor cazați la noi. Evident, fiind vorba despre o petrecere privată nu s-a pus problema de a asigura pază acelui eveniment.

În condiții pe care nu le cunoaștem, la petrecere au ajuns și persoane care nu erau oaspeții hotelului, iar printre aceștia s-au aflat și protagoniștii scandalului, ei fiind, cu certitudine, cazați la alte unități hoteliere. De subliniat este și faptul că aceștia nu au fost invitați la petrecerea privată și nici nu se cunoșteau cu cei care o organizau.

Ne exprimăm regretul nemăsurat pentru cele întâmplate și rugăm îndurerata familie să primească condoleanțele noastre! Este o zi pe care am dori să o ștergem din memoria colectivă, dar știm că acest lucru nu este posibil”, este reacția hotelului pe Facebook.

Crima de la Padina SURSA arhive personale
Crima de la Padina SURSA arhive personale

Turiștii s-au întrebat de ce nu a existat pază la acea petrecere

În urma acestei postări, internauții au reacționat și le-au transmis reprezentanților Hotelului Belmont că ar fi trebuit să asigura paza la acel eveniment, chiar dacă era privat:

„Nu aș considera "evident" ca la o petrecere privată să nu se asigure securitatea participanților atâta timp cât locația vă aparține”.

„Nu vă puteți exonera de orice responsabilitate în situația dată. Este necesară o schimbare la hotelul dumneavoastră”.

„Păi tocmai de aceea era necesară asigurarea securității evenimentului pe care l ați desfășurat în aer liber și continuarea after-ului în anexă cu agenți de securitate specializați!”.

„Din punctul meu de vedere, sunteți vinovat într-o anumită măsură, deoarece, dacă ei nu erau cazați în acest hotel nu aveau ce căuta acolo, Alex a spus că el nu asculta manele, dar pe fundal se auzea muzica de manele, a spus că nu îi cunoaște și se fotografia cu ei. Cel mai rău e cp o familie a fost distrusă, în urma unui eveniment organizat de voi”.

„Un hotel cu prestanță nu organizează petreceri cu Alex Velea. Asta oferi, asta primești”.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite