Cazul TIR-ului furat, plin cu televizoare de 350.000 de euro: doi suspecţi, soţ şi soţie, arestaţi. Ce legătură au cu acest caz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două persoane, soţ şi soţie, patronii unei firme de transport din Dâmboviţa, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul furat, plin cu televizoare de 350.000 de euro.

Administratorii unei societăţi din Argeş au contractat, la începutul acestei săptămâni, o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Franţa. Potrivit anchetatorilor, şoferul TIR-ului a fugit cu marfa. Patronul din Argeş a anunţat Poliţia, care a făcut mai multe percheziţii.

Patronul firmei de transport din Dâmboviţa le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean a gândit această şmecherie. Oamenii legii au percheziţionat mai multe locuinţe în Argeş şi Dâmboviţa.

TIR-ul cu televizoare a plecat din localitatea Chitila, lângă Bucureşti, acolo unde se afla depozitul, şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda. 

Patronul argeşean a anunţat o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului imediat după ce şi-a dat seama că marfa i-a fost furată. Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR.

"Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc", este anunţul postat de patron pe reţelele de socializare.

TIR-ul încărcat cu marfă nu a mai ajuns la destinaţie, iar omul de afaceri din Argeş a depus plângere penală.

În acest dosar de înşelăciune au fost făcute, vineri, percheziţii în Argeş, dar şi în judeţul Dâmboviţa. În acest caz există suspiciuni că televizoarele au fost vândute pe piaţa neagră.

Două persoane, soţ şi soţie, chiar patronii firmei de transport din Dâmboviţa, au fost reţinuţi sâmbătă, 2 noiembrie, de poliţiştii Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice din Argeş, după ce oamenii legii ar fi stabilit legătura dintre cei doi şi TIR-ul furat, plin cu televizoare de 350.000 de euro. Surse din anchetă arată că înşelătoria a fost pusă la cale chiar de către cei doi, iar multe dintre televizoare ar fi fost vândute deja pe piaţa neagră.

  

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite