Prejudiciu imens în cazul TIR-ului plin cu televizoare furat de un şofer. Cine a gândit acest furt

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă din Argeş s-a ales cu o pagubă imensă. Aceasta contractase o firmă de transport din Dâmboviţa pentru a livra sute de televizoare în Olanda. Numai că, potrivit anchetatorilor, şoferului TIR-ului a fugit cu marfa. Patronul a anunţat Poliţia, care a făcut mai multe percheziţii.

Paguba firmei din Argeş se ridică la 350.000 de euro, potrivit anchetatorilor. 

Patronul din Dâmboviţa le-a spus poliţiştilor că şoferul său a fugit cu marfa şi nu mai dă niciun semn de viaţă. Surse din anchetă spun că tocmai patronul dâmboviţean a gândit această şmecherie. Oamenii legii au percheziţionat mai multe locuinţe în Argeş şi Dâmboviţa.

TIR-ul cu televizoare a plecat din Chitila şi ar fi trebuit să ajungă în Olanda. 

Între timp, patronul argeşean a anunţat o recompensă de 50.000 de euro celui care ajută la prinderea şoferului. Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR.

"Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc", este anunţul postat de patron pe reţelele de socializare.

Postarea a strâns sute de comentarii şi unii dintre şoferii care au participat la discuţie se îndoiesc de veridicitatea ei. 

Se pare că poliţiştii l-au identificat rapid pe şofer. Mai multe persoane au fost duse la audieri.  

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite