Patron de firmă, recompensă de 50.000 de euro pentru găsirea unui şofer care a fugit cu un TIR plin cu televizoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
tir furat

Patronul disperat al unei firme din comuna dâmboviţeaă Crângurile a postat pe reţelele de socializare un anunţ pentru găsirea unui şofer care fugit cu o încărcătură valoroasă. Se pare că un şofer a dispărut cu un TIR pln cu televizoare de urltimă generaţie.

Pentru găsirea şoferului fugar, patronul oferă 50.000 de euro. Anunţul a fost postat pe mai multe grupuri de Facebook ale şoferilor de TIR.

"Camionul care a încărcat şi a dispărut cu marfă de la Bucureşti este o SCANIA gri cabina mică, serie şasiu XLEG4X20005251399 cu vagon SCHWARZMULLER ,serie şasiu VAVSAP3386H230740 şi au nr de înmatriculare: DB 42 FAB / DB 12 BSA, aparţînînd firmei DENISA FULL HOUSE cu sediul în loc. Crângurile-Dâmboviţa. Marfă încarcă:TELEVIZOARE COLOR POLAROID. Rugăm membrii bursei şi pe oricine care poate da detalii despre maşină sau marfă, sau văd maşină parcată, abandonată, vândută pe undeva să ne anunţe urgent. Mulţumesc", este anunţul postat de patron pe reţelele de socializare.

Postarea a strâns sute de comentarii şi unii dintre şoferii care au participat la discuţie se îndoiesc de veridicitatea ei.

Poliţia din Găeşti a înregistrat o plângere în acest sens şi au fost făcute şi percheziţii în Argeş şi Dâmboviţa.

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite