Căutări cu câini de urmă. Poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu cadavrul tranşat, găsit în râul Argeş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Descoperirea a fost făcută de un cioban care se plimba cu oile pe marginea râului, în dreptul Podului de la Ioneşti FOTO incomod-media.ro
Descoperirea a fost făcută de un cioban care se plimba cu oile pe marginea râului, în dreptul Podului de la Ioneşti FOTO incomod-media.ro

Poliţiştii dâmboviţeni au ales să se ajute de câini special antrenaţi pentru a găsi eventuale indicii care să conducă la o ipoteză apropiată de adevăr. Un cioban a găsit pe râul Argeş,  în dreptul Podului de la Ioneşti, cadavrul unei femei, fără cap, fără mâini şi fără picioare..


Cadavrul a fost descoperit pe raza satului Ioneşti, comuna Petreşti (judeţul Dâmboviţa), într-o zonă relativ izolată. Potrivit primelor date ale anchetei, trupul fără cap, mâini şi picioare este al unei femei.

Poliţiştii din Dâmboviţa au cerut ajutorul colegilor din Argeş pentru a rezolva acest caz, întrucât se crede că femeia a fost omorâtă cu cruzime.

„În acest moment, o echipă de cercetare se află la faţa locului. Se pare că este vorba de un cadavru adus de râul Argeş. Urmează ca la finalizarea cercetărilor, poliţiştii să stabilească identitatea cadavrului şi modul în care acesta a ajuns în râu”, a declarata agentul Raluca Florescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Oamenii legii au fost ajutaţi de o echipă de pompieri de la detaşamentul Găeşti pentru a scoate cadavrul la mal. 

Anchetatorii iau în calcul varianta unui omor.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

A fost prins autorul în cazul femeii de 36 de ani, găsită tranşată în Râul Argeş. Criminalul a mai făcut închisoare pentru viol!

Cazul femeii tranşate, al cărui cadavru a fost găsit în Argeş: paznicul unui liceu spune că femeia ar fi urcat într-un tir

FOTO Anchetatorii au găsit un fragment din trupul femeii descoperite decapitată în râul Argeş

O femeie în vârstă de 36 de ani, dată dispărută, ar putea fi cea al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş

Femeia găsită tranşată pe râul Argeş a vorbit ultima dată cu fetiţa sa de 8 ani, la telefon

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite