Femeia găsită tranşată pe râul Argeş a vorbit ultima dată cu fetiţa sa de 8 ani, la telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iuliana Neblea, femeia ciopârţită şi aruncată în râul Argeş, se temea să facă autostopul în fiecare seară ca să ajungă acasă. Familia Iulianei Neblea se află încă în stare de şoc. De când a aflat despre cumplita tragedie care s-a abătut peste ei, soţul femeii plânge încontinuu, iar naşei lor îi este frică să mai iasă din casă. Sâmbătă, pe râul Argeş a fost găsit un cadavru de femeie fără cap, mâini şi picioare.

 
"Vineri am vorbit cu ea ultima dată, chiar înainte să plece la serviciu. Îmi spunea că s-a săturat de navetă, că umblă noaptea pe drum şi că şeful nu o înţelege. La ora 22.23 a sunat-o pe fetiţa ei, Adriana, de 8 ani, ca să o anunţe că a plecat de la muncă", ne povesteşte, cu privirea pierdută în gol, Mihaela Nete, 40 de ani, naşa Iulianei, care locuieşte vizavi de căsuţa modestă a femeii găsită ciopârţită în râul Argeş.

Trupul femeii tranşate a fost descoperit sâmbătă , de un cioban, pe râul Argeş

Casa e goală acum. Soţul Iulianei a plecat la cumnatul lui, în Topoloveni, pentru că se află încă în stare de şoc. Plânge continuu şi nu mai poate avea grijă nici de fetiţa lor, Adriana. Relaţia celor doi a trecut prin momente dificile în ultimii ani. Iuliana a fost căsătorită cu un bărbat din Argeş, apoi a divorţat, măritându-se cu Iulian, din comuna dâmboviţeană Valea Mare.

PE ACEEAŞI TEMĂ:

A fost prins autorul în cazul femeii de 36 de ani, găsită tranşată în Râul Argeş. Criminalul a mai făcut închisoare pentru viol!

Cazul femeii tranşate, al cărui cadavru a fost găsit în Argeş: paznicul unui liceu spune că femeia ar fi urcat într-un tir

FOTO Anchetatorii au găsit un fragment din trupul femeii descoperite decapitată în râul Argeş

O femeie în vârstă de 36 de ani, dată dispărută, ar putea fi cea al cărei cadavru a fost găsit în râul Argeş

UPDATE: Căutări cu câini de urmă. Poliţiştii încearcă să afle ce s-a întâmplat cu cadavrul fără cap, mâini şi picioare, găsit în râul Argeş

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite