Bătaie cu bâte şi lopeţi într-o sală de jocuri din Dâmbovița. Patru inși au fost reţinuţi

0
Publicat:

Şapte bărbați s-au luat la bătaie cu bâtele și cu lopețile într-o sală de jocuri din comuna dâmbovițeană Potlogi. Patru dintre ei, considerați autorii scandalului, au fost reținuți de oamenii legii.

În urma audierilor, anchetatorii i-au reţinut pe cei patru bărbaţi care au provocat scandalul
În urma audierilor, anchetatorii i-au reţinut pe cei patru bărbaţi care au provocat scandalul

Scandalul cu bâte şi lopeţi a avut loc vineri seară, 23 decembrie, și a izbucnit într-o sală de jocuri din satul Româneşti, comuna Potlogi, Dâmbovița. Cei prezenți în sală au sunat la 112.

„În urma deplasării la faţa locului şi a cercetărilor efectuate, a reieşit faptul că patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 32 de ani, din localitate, ar fi pătruns în sala de jocuri, având asupra acestora obiecte contondente (bâte şi lopeţi), şi ar fi agresat fizic trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani”, informează Poliţia judeţeană Dâmboviţa.

În urma audierilor, anchetatorii i-au reţinut, sâmbătă, 24 decembrie, pentru 24 de ore, pe cei patru bărbaţi care au provocat scandalul, urmând ca aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitățile de cercetare penală sunt efectuate, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Scandal la Titu, pornit de la o ceartă între copii

Un scandal uriaş a avut loc și în Titu, oraș aflat aproape de Potlogi, în urmă cu șapte ani.  Un bărbat a fost lăsat mai mult mort decât viu, după ce a fost lovit în cap cu o rangă. Totul a pornit de la o neînţelegere între doi minori. De aici totul a degenerat, iar membrii unui clan interlop au sărit la bătaie.

În noaptea de 19/20 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Titu au fost sesizaţi că pe raza localităţii a avut loc un conflict spontan. În scurt timp, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului constatând că între două grupuri de persoane a avut loc o altercaţie pe fondul unor discuţii în contradictoriu.

Un minor de 13 ani din neamul victimelor s-a luat la harţă cu unul de 8 ani din clanul interlop Strugurel. De la neînţelegerea minorilor au ajuns să se bată adulţii, iar membrii clanului Strugurel au fost cei mai violenţi. 

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite