Bărbat omorât în bătaie într-o piață publică din Târgoviște. Autorul a fost reținut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost reținut, joi, 1 decembrie, după ce l-a omorât în bătaie pe un altul de 52 de ani. Fapta s-a petrecut în Piaţa 1 Mai din Târgovişte, în urma unui conflict spontan.

FOTO  arhivă
FOTO arhivă

Potrivit IPJ Dâmboviţa, autorul faptei, un bărbat de 48 de ani, a fost reţinut pentru 24 de ore și dus în arestul județean.

„În urma cercetărilor efectuate de un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, precum și a activităților desfășurate de polițiștii de la Serviciul de Investigații Criminale și de la Biroul de Investigații Criminale, un bărbat, de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, urmând să fie prezentat magistraţilor, pentru dispunerea unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmbovița.

Din investigaţiile efectuate de către polițiști, a reieșit că, la data de 28 noiembrie, în timp ce se afla într-o piaţă din municipiul Târgovişte, pe fondul unui conflict spontan, bănuitul ar fi agresat fizic un bărbat de 52 de ani.

Ulterior, victima a murit la spital, precizează IPJ Dâmboviţa.

Crima care a îngrozit orașul

Un dublu asasinat a avut loc în seara zilei de 26 octombrie 2017, pe un câmp de la marginea oraşului Târgovişte. Au fost ucişi atunci prin împuşcare Gheorghe Ifrim (40 de ani), consilier local în comuna dâmboviţeană Răzvad şi proprietar al unui teren agricol în zona în care a fost asasinat, şi Ion Neagu (49 de ani), angajat al lui Ifrim.

Ambele victime au fost împuşcate de la mică distanţă în cap şi abdomen. S-a presupus că victimele au fost omorâte de un vânător prins la braconat.

Marin Gheorghe, un bărbat de 58 de ani, din Târgovişte, a fost găsit vinovat pentru dubla crimă şi a fost condamnat, printr-o sentinţă definitivă a Curţii de Apel Ploieşti, la închisoare pe viaţă şi la plata unor daune în valoare de jumătate de milion de euro către rudele victimelor.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite