Băiat de 15 ani accidentat mortal de tren, în Dâmbovița, în timp ce traversa calea ferată cu bicicleta

0
Publicat:

Un minor în vârstă de 15 ani a fost accidentat mortal de tren în timp ce se afla în zona pasarelei Găeşti, pe magistrala 101 Bucureşti-Piteşti, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Minorul a fost lovit de tren în timp ce încerca să traverseze calea ferată. FOTO cronica-gaesti
Minorul a fost lovit de tren în timp ce încerca să traverseze calea ferată. FOTO cronica-gaesti

Adolescentul ar fi încercat sâmbătă, 22 octombrie, să traverseze calea ferată cu bicicleta, însă a fost lovit mortal.

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost accidentată mortal de un tren. În urma deplasării la faţa locului, poliţiştii au identificat victima, un minor de 15 ani, din Găeşti, care se afla în zona pasarelei Găeşti, pe magistrala 101 Bucureşti-Piteşti. Cadavrul a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.

Cel mai grav accident feroviar produs în Dâmbovița

Unul dintre cele mai grave accident feroviare care au avut loc nu doar în Dâmbovița, ci toată țara, a avut loc în anul 2007, în zona Nisipuri. Un autocar a fost lovit de un tren personal pe ruta Târgoviște-Ploiești, în dreptul trecerii de cale ferată din comună Gură Ocniței.

Trecerea era fără barieră, dar semnalizată cu Crucea Sf. Andrei. Bilanțul accidentului este tragic: 13 persoane au murit, 25 rănite, dintre 12 sunt în stare gravă.

Mașină implicată în accident era prima dintr-o coloană, care se întorcea de la o nuntă.

Accidentul s-a produs la ora 4:45, din cauza șoferului care nu a respectat semnul de circulație ce anunță trecerea trenului.

Șoferul autocarului a murit în accident. Nu se știe exact de ce acesta nu a oprit la trecerea de cale ferată, având în vedere că cei din autocar spun că au încercat să-l atenționeze că vine trenul. Autocarul, care transporta peste 30 de persoane, a fost lovit, în zona de mijloc și a fost târât de tren aproape 300 de metri.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite