Accident pe A1. O autoutilitară s-a răsturnat după ce a fost lovită de un microbuz. Mai multe persoane, rănite ușor

0
Publicat:

Mai mulți pasageri au fost răniți ușor, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe Autostrada București - Pitești (A1), la kilometrul 59, pe sensul de mers către București.

O autoutilitară s-a răsturnat după ce a fost lovită de un microbuz. FOTO ISU Db
O autoutilitară s-a răsturnat după ce a fost lovită de un microbuz. FOTO ISU Db

Din primele informații o autoutilitară s-a răsturnat în afară părții carosabile după ce a fost lovită în spate de un microbuz de transport persoane.

La fața locului au acționat Detașamentul Găești cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD și Detașamentul Titu cu o autospecială de descarcerare.

La locul accidentului echipajele de intervenție au găsit o autoutilitară care este răsturnată pe carosabil și un microbuz în care se aflau 6 persoane. După o primă evaluare a persoanelor implicate, trei dintre acestea sunt rănite ușor și solicită îngrijiri medicale. Acestea primesc asistență medicală la locul accidentului. Echipajele medicale au fost suplimentate cu două ambulanțe SMURD de la Vișina și Titu și o ambulanță SAJ”, precizează ISU Dâmbovița.

O autoutilitară s-a răsturnat după ce a fost lovită de un microbuz. FOTO ISU Db
O autoutilitară s-a răsturnat după ce a fost lovită de un microbuz. FOTO ISU Db

Pompierii asigură și măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului.

Potrivit ISU, după evaluarea medicală a persoanelor implicate în accident, acestea au refuzat transportul la spital.

Accident cu 7 răniți, în Pucioasa. Două mașini s-au ciocnit frontal, iar una a ajuns în șanț

Șapte persoane au fost rănite în urma coliziunii dintre două mașini. Accidentul a avut loc, vineri, 23 decembrie, pe DN 71, în orașul dâmbovițean Pucioasa. Patru dintre cei șapte pasageri au refuzat să meargă la spital.

image

Potrivit IPJ Dâmbovița, accidentul a avut loc pe Drumul Național 71, în Pucioasa, pe Bulevardul Trandafirilor. Este vorba de o coliziune între două autovehicule conduse de doi bărbați de 24 și 53 de ani.

În urma impactului, șapte persoane au fost rănite. Două au fost transportate la UPU Târgoviște, una - la CPU Pucioasa, iar patru dintre ele, cu răni minore, au refuzat să fie duse la spital.

Pompierii de la ISU Dâmbovița precizează că una dintre victime a avut nevoie de descarcerare pentru a fi scoasă dintre fiarele contorsionate.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite