Accident grav în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme, în Dâmbovița. Patru oameni la spital, circulație îngreunată

0
Publicat:

Patru persoane au fost rănite, vineri, 8 decembrie 2023, într-un accident produs pe Drumul Național 1 A, în localitatea dâmbovițeană Crevedia. Potrivit ISU, au fost implicate un microbuz şi două autoturisme.

Accident Crevedia, plan roșu de intervenție. FOTO Captură
Accident Crevedia, plan roșu de intervenție. FOTO Captură

Planul Roşu de Intervenţie a fost activat în judeţul Dâmboviţa, în urma unui accident produs pe DN 1A, la Dârza, în care au fost implicate un microbuz şi două autoturisme. Patru persoane sunt evaluate medical.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 1A, în zona localităţii Dârza, judeţul Dâmboviţa, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme şi un microbuz de transport persoane.

Ca urmare, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, având în vedere victimele multiple.

Potrivit ISU Dâmvobiţa, în evenimentului rutier au fost implicate 20 de persoane. În urma evaluării medicale la fața locului, 3 adulți și 1 minor au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

La intervenţie participă opt ambulanţe SMURD, dar şi echipaje de descarcerare, reprezentanţii ISU Dâmboviţa precizând că numărul poate fi suplimentat, dacă este cazul.

Circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiştilor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite