VIDEO Urmărire ca-n filme a unei șoferițe care n-a vrut să oprească, fără vreun motiv anume, la semnalul polițiștilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O șoferiță a rămas fără permis și a primit o amendă uriașă pentru în loc să oprească la semnalul polițiștilor a pornit într-o cursă periculoasă pe străzile municipiului Suceava.

Mașina Poliției, pe urmele șoferiței care nu a vrut să oprească FOTO: svnews.ro
Mașina Poliției, pe urmele șoferiței care nu a vrut să oprească FOTO: svnews.ro

Conducătoarea auto a fost observată, în noaptea de 16 spre 17 octombrie, de un echipaj de poliție în timp ce se deplasa cu mașina, pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Suceava.

Oamenii legii se aflau într-o misiune de supraveghere și control și au efectuat semnal regulamentar de oprire a autoturismului. Numai că șoferița nu s-a conformat, dimpotrivă, a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care autospeciala de poliție a pornit în urmărirea acesteia cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase.

Urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi din municipiul Suceava, timp în care conducătoarea auto a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier. Mai exact, a depășit regimului legal de viteză, a efectuat manevre de depășire interzise și a circulat pe sens opus.

La ieșire din Suceava, pe șoseaua de centură, polițiștii au reușit să blocheze autoturismul urmărit.

La volanul mașinii se afla o tânără de 24 de ani, din comuna Voitinel, Aceasta deține permis de conducere valabil și a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În autoturism au mai fost identificați alți patru pasageri.

„Pentru abaterile rutiere săvârșite, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu sancțiuni în valoare de 7.105 lei. Totodată, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 570 de zile pentru neoprire la semnalul polițistului rutier, nerespectarea regimului legal de viteză, depășiri interzise, conducere pe sensul opus, conducere agresivă”, se arată într-un comunicat de presă transmis Inspectoratul de Poliție Suceava.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite