Răfuială în centrul Capitalei cu sabia în mână: același interlop a mâncat, a băut și a luat flori fără să plătească

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un șofer din București a fost suprins de camerele de supraveghere de pe Calea Victoriei cum lovește un bărbat și îl amenință cu sabia, după o șicanare în trafic.

Foto: Cameră de supraveghere via Antena 3
Foto: Cameră de supraveghere via Antena 3

În imagini se poate vedea cum agresorul îl lovește pe celălalt șofer, în timp ce ține în mână sabia. În plus, în imaginile de pe Calea Victoriei, se observă și mai mulți trecători care încearcă să se se îndepărteze de cei doi în momentul în care conflictul se acutizează.

Potrivit unui comunicat al poliției, agresorul a fost reținut pentru lovire și alte infracțiuni. 

Bărbatul este Mircea Ursu, numit și „bodyguardul lui Dumnezeu”. El a intrat în vizorul polițiștilor după ce a consumat mâncare și alcool la două restaurante din Capitală și nu a achitat nota de plată

De asemenea, acesta a comandat și un buchet de flori în valoare de 5.000 de lei și la fel, a plecat fără să plătească.

Bărbatul a fost audiat și reținut pentru 24 de ore. Soția sa nu a putut ajunge în schimb, în fața anchetatorilor pentru că momentan este internată în spital pentru o procedură estetică, potrivit ProTV.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și abuz de încredere prin fraudarea creditorilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite