VIDEO UPDATE: Pedofilul prins în flagrant în timp ce întreţinea relaţii sexuale cu un minor a fost eliberat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Banii oferiţi minorului
Banii oferiţi minorului

Un bărbat de 43 de ani, din comuna suceveană Frumosu, a fost prins în flagrant de jandarmi în timp ce întreţinea relaţii sexuale orale cu un minor de 15 ani. Individul a declarat că nu la prima ispravă de acest gen, el precizând că i-a dat adolescentului suma de 50 de lei pentru „favorurile sexual” prestate.

Un echipaj de jandarmi a observat marţi seara, în jurul orei 20.00, o maşină parcată în lunca râului Suceava, în apropierea centralei termice a municipiului Suceava. Jandarmii s-au apropiat de vehicul, ocazie cu care au depistat în interiorul acestuia un bărbat care întreţinea relaţii sexuale cu un adolescent.

În urma verificărilor, jandarmii au constatat că bărbatul se numeşte Andrei D., de 43 de ani, din comuna Frumosu, judeţul Suceava. În seara respectivă, individul s-a întâlnit cu minorul în vârstă de 15 ani, în centrul municipiului Suceava. L-a luat pe acesta în maşină după care au mers împreună în apropierea albiei râului Suceava. Aici, după ce i-a dat adolescentului suma de 50 de lei, Andrei D. a întreţinut raporturi sexuale cu acesta.

Bărbatul a declarat în faţa anchetatorilor că nu este prima dată când se întâlneşte cu acest minor şi că pe 14 martie a mai întreţinut relaţii sexuale cu acesta în apartamentul unei cunoştinţe din municipiul Suceava. Andrei D. a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava, fiind reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Suceava. 

UPDATE: Individul a fost eliberat după ce anchetatorii şi-au dat seama că nu a comis nicio infracţiune. Conform Noului Cod de Procedură Penală, persoanele care au peste 15 ani, pot întreţine relaţii sexuale cu persoane de acelaşi sex sau de sex opus, dacă nu sunt constrânse în vreun fel. 

Alte ştiri din Suceava:

Anchetă DNA la Primăria Suceava. Procurorii investighează contractul de salubrizare stradală şi deszăpezire

Sute de ucraineni vor să redobândească cetăţenia română - val de cereri la Suceava: „Vin cu sarsanaua plină la noi”

Istoria celei mai vechi clădiri din Suceava, ce a supraveţuit atât regimului habsburgic cât şi a celui comunist

Afacerea „Filantropica“ pe străzile din Suceava. Olteanu', Mânuţă şi Wutang, cei mai productivi cerşetori

Caz tulburător la Suceava: Vasilică, un copil de un an care cântăreşte doar 3 kilograme şi cu probleme grave la inimă, a fost abandonat de părinţi în spital

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite