VIDEO Epidemiologul Daniela Marcoci, detaşat la Suceava: „Suntem o echipă, chiar dacă suntem civili sau militari“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Marcoci FOTO Mesagerul de Neamţ
Daniela Marcoci FOTO Mesagerul de Neamţ

Daniela Marcoci, medic primar epidemiolog, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava prin detaşare de la Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, ca medic epidemiolog la dispoziţia managementului instituţiei.

Într-un interviu publicat pe pagina de pagina de Facebook a Ministerului Apărării Naţionale, medicul Daniela Marcoci a arătat că “civilii şi militarii” fac echipă pentru a-i ajuta pe suceveni.

„Suntem o echipă spun eu, chiar dacă suntem civili, chiar dacă suntem militari. Vrem practic să ieşim din situaţia creată aici şi să readucem spitalul la ceea ce trebuie el să fie, la misiunea pe care o are să trateze pacienţi indiferent dacă sunt COVID sau nonCOVID. Este un spital de urgenţă şi nu ne permitem să îl ţinem nefuncţional. Chiar dacă există şi reticienţă din partea personalului civil, pentru că noi civilii nu suntem obişnuiţi să reacţionăm la ordine aşa ca militarii, dar cred că ordinea era ceea ce se impunea în acest spital, la momentul acesta”, a declarat Marcoci într-un interviu pus la dispoziţie de MapN.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite