VIDEO Bătaie sângeroasă între două clanuri de ţigani. 13 bărbaţi, în arestul IPJ Suceava

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două persoane au fost bătute cu sălbăticie de membrii unui clan rival din localitate
Două persoane au fost bătute cu sălbăticie de membrii unui clan rival din localitate

13 bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de procurorii după o bătaie sângeroasă între două  clanuri de ţigani din Gulia, judeţul Suceava. Suspecţii au fost încadraţi la tentativă de omor după ce două victime au ajuns la Spitalul Judeţean Suceava.

Totul s-a petrecut în urmă cu două zile, în satul Gulia din oraşul sucevean Dolhasca. Mai mulţi membri ai familie Sârbu s-au năpustit cu furci, bâte şi topoare asupra familiei Iordache.

Depăşiţi de situaţie, poliţiştii din sat au solicitat intervenţia luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale şi jandarmi, pentru a restabili ordinea. Măcelul a încetat abia după ce mascaţii au folosit, din abundenţă, gaze lacrimogene.

Două persoane grav rănite au fost preluate de ambulanţă. Victimele au fost internate în Spitalul Judeţean Suceava unde medicii au stabilit că pentru vindecare necesită peste 75 de zile de îngrijiri medicale. Poliţiştii au constatat că în acest caz sunt întrunite elementele constitutive pentru încadrarea faptelor la infracţiune de tentativă de omor. Totodată, în timpul altercaţiei au fost distruse geamurile a două autovehicule.

Poliţiştii au răscolit tot satul şi au reuşit să identifice toate persoanele care au luat parte la bătaie. 13 bărbaţi şi două femei din clanul Sârbu au ajuns, joi seară, pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava.

Cu toţii sunt suspecţi de tentativă de omor, distrugere şi violare de domiciliu.

Joi seară, procurorii emis ordonanţe de reţinere pentru cei 13 bărbaţi. Este vorba de Gheorghiţă Sârbu, Adam Sârbu, Adrian Sârbu, Vasile Sârbu, Zicu Sârbu, Segal Sârbu, Decebal Dulap, Dumitru Dulap, Robert Constantin, Eugen Roman, Florin Roman, Ilie Moldovan şi Darius Dulap. Cele două femei, Carmen Sârbu şi Mariana Sârbu, au fost eliberate sub control judiciar. Vineri seară, suspecţii vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

bataie clanuri tigani gulia suceava

Se pare că bătaia dintre cele două clanuri de ţigani ar fi izbucnit pe fondul unui conflict mai vechi între cele două părţi.

Alte ştiri din Suceava:

Hunedorean reţinut la Suceava pentru contrabandă cu ţigări în valoare de peste 120.000 de lei

Şefii Bisericii au amuţit în cazul lui Cătălin Axinte, preotul intermediar de şpăgi pentru Poliţie, menţinut ilegal în funcţie la Arhiepiscopia Sucevei

Cum a ajuns protejatul lui ÎPS Pimen intermediar al şpăgilor la Poliţie. Trei sticle cu vin şi trei cobze de peşte, preţul unui permis auto

VIDEO O schelă prăbuşită în curtea şcolii a băgat doi copii în spital

Doi absolvenţi de clasa a opta, în spital după ce au consumat alcool la banchet

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite