Doi absolvenţi de clasa a opta, în spital după ce au consumat alcool la banchet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei doi minori au fost internaţi la Spitalul Judeţean Suceava cu intoxicaţie alcoolică. FOTO: Adevărul
Cei doi minori au fost internaţi la Spitalul Judeţean Suceava cu intoxicaţie alcoolică. FOTO: Adevărul

Doi absolvenţi de clasa a opta din Gura Humorului au fost internaţi, joi seară, în spital întrucât se simţeau rău după ce ar fi consumat băuturi alcoolice în timpul dintre festivitatea de premiere şi masa festivă, unul dintre ei fiind deja externat în cursul dimineţii de vineri.

Şeful Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul SJU Suceava, Liviu Cârlan, a declarat că cei doi pacienţi, în vârstă de 14 ani, care au fost aduşi la UPU, prezentau o uşoară halenă alcoolică şi aveau ameţeli, fiind suspicionată o intoxicaţie cu băuturi alcoolice, ei fiind internaţi în secţia de Pediatrie a spitalului.

Şeful Secţiei de Pediatrie, medicul Iulia Frunză, a declarat că cei doi pacienţi se simţeau rău şi au fost perfuzaţi, unul dintre ei fiind deja externat în cursul dimineţii de vineri, iar celălalt a rămas internat pentru investigaţii întrucât are faringită.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, Laura Hacman, a declarat că, potrivit informării conducerii şcolii, unitatea de învăţământ a organizat, joi, între orele 17, 00- 19,30, festivitatea de premiere a absolvenţilor clasei a opta la o pensiune din localitate, la care au participat şi cei doi elevi, apoi a urmat masa festivă de la ora 21.00.

Hacman a spus că cei doi copii nu au ajuns la masa festivă, incidentul petrecându-se în intervalul de timp dintre festivitatea de premiere şi masa festivă, potrivit Mediafax.

Ea a precizat că evenimentul a fost anunţat de colegii celor doi elevi care au solicitat un echipaj medical întrucât au aflat că cei doi elevi se simţeau rău.

"Cei doi copii au fost duşi la spital de părinţii lor şi de directorul şcolii", a spus Hacman precizând că părinţii acestora au decis ca cei doi copii să fie duşi la SJU Suceava pentru investigaţii medicale.

Hacman a mai declarat că directorul şcolii a informat ISJ Suceava că nici la festivitatea de premiere şi nici la masa festivă nu s-au consumat băuturi alcoolice, incidentul petrecându-se în afara celor două evenimente festive.

Alte ştiri din Suceava:

Traficanţi de canabis din Fălticeni, săltaţi de procurorii DIICOT Suceava

Şeful APIA Suceava şi fostul primar de Câmpulung Moldovenesc, inculpaţi în dosarul fraudei cu subvenţii agricole

FOTO Elevii care au revoluţionat sistemele de securitate, medaliaţi cu argint în Olanda

BAC 2014 Proba orală la Limba Română. Aproape şase mii de elevi din Suceava sunt aşteptaţi la examen

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite