VIDEO Bar devastat de trei tineri care s-au răzbunat pe patron. Poliţia nu a luat nicio măsură împotriva agresorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei tineri au devastat un bar din comuna suceveană Slatina. FOTO: captură de pe camera de supraveghere
Trei tineri au devastat un bar din comuna suceveană Slatina. FOTO: captură de pe camera de supraveghere

Scene şocante au fost înregistrate de camerele de supraveghere în comuna Slatina. Trei tineri aflaţi în stare de ebrietate au devastat o locuinţă şi un bar din comună. Deşi dovezile sunt concludente, până acum poliţia nu a luat nicio măsură împotriva atacatorilor.

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orei 4.00 dimineaţa, trei tineri în vizibilă stare de ebrietate au început să spargă geamurile clădirii în care funcţionează şi un bar.

Aşa cum se poate observa şi pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, tinerii s-au înarmat cu pari şi au distrus tot ce le-a ieşit în cale.

Unul dintre agresori a pătruns în incinta barului şi a distrus mai multe aparate de jocuri de noroc.

La un moment dat, tinerii şi-au dat seama de existenţa sistemului de supraveghere şi au distrus două camere situate în afara clădirii.

La momentul agresiunii, în locuinţe se afla un bărbat şi prietena lui care este însărcinată. Bărbatul a sunat la 112, dar atacatorii au plecat înainte de sosirea poliţiei.

Printre suspecţi se află doi fraţi de 20 şi 22 de ani, din comuna Slatina. Se pare că tinerii au devastat clădirea drept răzbunare pentru că în aceiaşi seară au fost scoşi afara din bar după ce au provocat scandal.

Deşi au trecut deja şase zile de la agresiune, iar dovezile înregistrate de camerele de supraveghere sunt concludente, poliţiştii nu au luat niciun fel de măsură împotriva atacatorilor. Mai mult, şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie au făcut tot posibilul pentru a împiedica mediatizarea acestui caz.

Alte ştiri din Suceava:

FOTO VIDEO Şeful Spitalului Cernăuţi şi-a scris demisia într-un tomberon în care a fost aruncat de angajaţi

Percheziţii la „Clanul Sportivilor” din Burdujeni. Interlopul Decebal Turu, bănuit că a băgat în spital un informator al poliţiei

Aterizare forţată pe Aeroportul din Iaşi. La manşa avionului se afla „regele îngheţatei“, suceveanul Vasile Armenean

Fotbalist din naţionala României, în spital după un grav accident rutier

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite