Aterizare forţată pe Aeroportul din Iaşi. La manşa avionului se afla „regele îngheţatei“, suceveanul Vasile Armenean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Armenean lângă avionul cu care a aterizat forţat. FOTO: ziaruldeiasi.ro
Vasile Armenean lângă avionul cu care a aterizat forţat. FOTO: ziaruldeiasi.ro

Vasile Armenean, proprietarul Betty Ice, cel mai mare producător de îngheţată din sud-estul Europei, a aterizat forţat cu un avion de mici dimensiuni pe Aeroportul Internaţional Iaşi.

Vasile Armenean a aterizat forţat, pe Aeroportul Internaţional Iaşi cu un avion de mici dimensiuni, miercuri, 1 octombrie, în jurul după-amiezei.

Avionul, de tip Tecnam P2006T, cu o valoare de peste 400.000 de dolari, a aterizat „pe burtă” din cauza unei probleme la trenul de aterizare. La bordul avionului se aflau patru persoane, printre care şi o persoană însărcinată.

"În cursul zilei de astazi, 1 octombrie 2014, în jurul orei 14.00, s-a solicitat aterizarea pe Aeroportul Iaşi, în condiţii normale, a unei aeronave private de tip ultrausor (ULM). Aprobarea de aterizare a fost emisă în conformitate cu procedurile uzuale.

La ora 14.42, aeronava a aterizat, constatându-se ulterior că aceasta a rulat pe pistă fără trenul de aterizare coborât. Nu au existat victime şi nici pagube vizibile ale aeronavei. Infrastructura de aterizare-decolare a fost degajată într-un interval extrem de scurt de timp, fără a fi perturbat sub nici o formă programul de zbor pe Aeroportul Internaţional Iaşi. Aeronava avea la bord 4 persoane, 2 piloţi şi 2 pasageri", se arată într-un comunicat de presă al Aeroportului Iaşi.

Vasile Armenean

Vasile Armenean (foto dreapta), care nu a putut fi contactat telefonic pentru a da amănunte despre incident, este proprietarul Betty Ice, cel mai mare producător de îngheţată din sud-estul Europei. Armenean a fost supranumit de presă „Regele îngheţatei”.

Vasile Armenean a zburat la Iaşi pentru a participa la o conferinţă de afaceri, la care va fi speaker.

Alte ştiri din Suceava:

Fotbalist din naţionala României, în spital după un grav accident rutier

VIDEO Explozie într-un bloc din Suceava. Locatarii au fost evacuaţi cu scara mobilă. Incendiul, provocat intenţionat

Debandadă la CSU Suceava. Meciul cu Dinamo, pierdut la masa verde din lipsa ambulanţei la sala LPS

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite