UPDATE Interlopii Decebal şi Traian Turu, în arestul IPJ după ce au băgat în spital un informator al poliţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Decebal şi Traian Turu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor. FOTO: Facebook
Fraţii Decebal şi Traian Turu au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor. FOTO: Facebook

Poliţiştii suceveni fac mai multe percheziţii, joi dimineaţă, la locuinţele unor interlopi din cartierul Burdujeni. Bărbaţii care fac parte din gruparea „Clanul Sportivilor” sunt bănuiţi că l-au băgat în spital pe un taximetrist care i-a turnat la poliţie.

UPDATE: Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor trei persoane bănuite că l-au băgat în spital pe taximetrist.

În arestul IPJ SUceava au ajuns Decebal Biriş (Turu), fratele său Traian Petru Balan (Turu) şi Romulus Ştefan Răzvan Neacşu. Cei trei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

*****

Zece percheziţii sunt efectuate, joi dimineaţă, de poliţiştii suceveni, la locuinţele unor bărbaţi din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava. Şapte persoane vor fi conduse la audieri.

Una dintre percheziţii vizează locuinţa fraţilor Traian şi Deceba Turu. Cei doi sunt liderii unei grupări de interlopi implicată în acte de violenţă şi prostituţie.

Interlopii îşi spun „Clanul Sportivilor” şi terorizează de o bună bucată de vreme cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

În urmă cu trei săptămâni, mai mulţi membri ai clanului Turu au fost opriţi de poliţişti în timp ce se pregăteau să atace membrii unei grupări rivale. Interlopii, printre care se afla şi Decebal Turu, erau înarmaţi cu bâte şi pistoale.

După o săptămână, acelaşi persoane l-au bătut cu pumnii şi bâtele pe un taximetrist pe care îl bănuiau că ar fi fost cel care informat poliţia atunci când au fost opriţi în trafic.

decebal traian turu clanul sportivilor

Interlopii din "Clanului sportivilor"

Vina pentru bătaia aplicată taximetristului a fost asumată de trei tineri care s-au predat de bunăvoie la poliţie, dar victima a identificat alte trei persoane printre agresori.

Cu toţii vor fi ridicaţi şi conduşi la audieri. Tinerii sunt cercetaţi pentru tentativă de omor şi favorizarea infractorului.

Alte ştiri din Suceava:

Aterizare forţată pe Aeroportul din Iaşi. La manşa avionului se afla „regele îngheţatei“, suceveanul Vasile Armenean

Fotbalist din naţionala României, în spital după un grav accident rutier

VIDEO Explozie într-un bloc din Suceava. Locatarii au fost evacuaţi cu scara mobilă. Incendiul, provocat intenţionat

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite