Un tată acuzat că şi-a violat fiul a fost condamnat la şase ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO:Adevărul
FOTO:Adevărul

Copilul este orfan de mamă şi se află în grija bunicii materne. Băiatul a povestit coşmarul pe care l-a trăit din cauza tatălui său şi astfel a început o ancheta penală. Sentinţa nu este definitivă, ultimul cuvânt în proces îl va avea Curtea de Apel Suceava.

Un tată din judeţul Suceava este acuzat că şi-a abuzat sexual de două ori fiul în vârstă de şase ani. Băiatul este orfan de mamă şi locuieşte cu bunica maternă. În acelaşi imobil stă şi tatăl victimei. Bărbatul muncea la pădure şi venea acasă doar în weekend.

Copilul i-a spus bunicii sale coşmarul pe care îl trăieşte, iar femeia l-a dus la spital. Astfel, poliţiştii şi procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei au demarat o anchetă. Cercetările s-au desfăşurat cu dificultate. În tot acest timp, băiatul a fost consiliat psihologic, pentru a trece mai uşor peste trauma suferită.

Agresorul a fost cercetat în stare de libertate. În cele din urmă, procurorii l-au trimis în judecată şi după lungi audiere şi mai multe termene, judecătorii l-au condamnat pe agresor la şase ani de închisoare. Sentinţa nu este însă definitivă. Ultimul cuvânt în acest caz îl va avea Curtea de Apel Suceava. Atât agresorul, cât şi victima, prin reprezentanţii săi legali, bunica şi Direcţia de asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, au făcut recurs.

Până acum, tatăl care şi-ar fi abuzat sexual propriul fiu a petrecut după gratii doar 24 de ore, fiind plasat sub control judiciar, decizie menţinută şi de judecătorii de la Judecătoria Vatra Dornei.

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite