FOTO Telenovela oltenească cu triunghi amoros. Cum s-a răzbunat un bărbat pe fosta iubită, după ce a fost fugărit cu un cuţit şi ameninţat cu moartea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În oraşul Bălceşti din judeţul Vâlcea se consumă de câteva zile un subiect demn de o telenovelă. O tânără şi mama ei au fost prinse la mijloc într-un triunghi amoros şi răzbunările actualului şi fostului iubit.

GALERIE FOTO

Un bărbat a fost alergat printr-un oraş din România de un alt bărbat înarmat cu un cuţit, care l-a ameninţat cu moartea şi i-a pulverizat spray lacrimogen în faţă. La câteva zile, victima a intrat cu forţa într-o casă, peste două femei, pe care le-a luat la bătaie.

Povestea se petrece în Bălceşti, judeţul Vâlcea. Marţi, 26 februarie, un tânăr de 27 de ani, a fost pus sub control judiciar după ce a intrat fără drept într-o locuinţă. Beat fiind, a escaladat gardul unei case în care a pătruns după ce a spart geamul uşii de la intrare cu o cărămidă.

Casa aparţine fostei iubite, care obţinuse un ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului, din data de 22 februarie. Cu o zi înainte, a avut loc un incident violent între fostul şi actualul iubit al tinerei de 19 ani.

Aşteptându-se la represalii, fata a cerut să fie protejată. Acest lucru însă nu a contat pentru bărbatul de 27 ani care şi-a făcut curaj cu ajutorul alcoolului şi, se pare şi al unor substanţe substanţe psiho-active, după cum bănuiesc poliţiştii.

Ameninţat cu un cuţit de actualul iubit

Dar cum a început totul. Între o tânără de 19 ani şi un băiat de 27 de ani a existat o relaţie, care s-a terminat destul de urât. Uterior, fata şi-a făcut un alt prieten, de 30 de ani, căruia i-a povestit problemele pe care le-a avut cu fostul iubit, care îi afectau şi actuala relaţie.

Joia trecută, 21 februarie, cei doi bărbaţi s-au întâlnit în oraş şi între ei a izbucnit un conflict. De la injurii şi expresii jignitoare, s-a ajuns la ameninţări cu moartea. Ulterior, bărbatul de 27 de ani, a povestit poliţiştilor că a fost nu doar ameninţat cu moartea, ci şi alergat de bărbatul înarmat cu un cuţit. L-a acuzat pe actualul iubit al fostei prietene că a încercat să-l înjunghie şi, cum n-a reuşit, agresorul i-a pulverizat în ochi spray iritant. 

În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului de 30 ani, din Tetoiu, cât şi a controlului efectuat autoturismului cu care acesta venise în Bălceşti, au fost descoperite două spray-uri lacrimogene, un cuţit şi două bâte, ceea ce ar putea demonstra la un eventual proces caracterul premeditat al agresiunii. 

Până atunci însă, bărbatul mai în vârstă, din Tetoiu, s-a ales cu un dosar penal pentru ameninţare, lovire şi alte violenţe, tulburarea liniştii şi ordinii publice. 

Încătuşat şi dus la spital pentru recoltarea de probe de sânge

Conflictul din centrul oraşului a avut urmări. Fosta iubita a obţinut un ordin de protecţie împotriva omului cu care a avut o relaţie, fapt ce nu l-a împiedicat pe acesta, patru zile mai târziu, luni, 25 februarie, să meargă să-i ceară socoteală fetei. 

În locuinţa în care a intrat cu forţa le-a găsit pe fată şi pe mama acesteia. A izbucnit un scandal între cei trei, din care n-au lipsit ameninţările. Femeia mai în vârstă a susţinut că a fost bătută şi îmbrâncită. 

Ulterior, cele două localnice din Bălceşti, mamă şi fiică, au depus plângere împotriva bărbatului, susţinând că au fost agresate fizic şi verbal. 

Poliţia a fost chemată la faţa locului, chiar în timpul scandalului. L-au găsit pe scandalagiu şi, din cauza comportamentului violent, inclusiv la adresa oamenilor legii, aceştia au decis să-l încătuşeze. Aşa l-au dus la secţia de poliţie.   

Ce a urmat am aflat cu ajutorul reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie: „În fapt, tânărul fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul curţii locuinţei, iar cu o cărămidă a spart geamul uşii de la intrare, a pătruns în interiorul casei şi a început să facă scandal, să adreseze ameninţări cu acte de violenţă, iar în cele din urmă a agresat-o fizic pe mama fetei.

Datorită schimbărilor bruşte de comportament şi incoerenţă în vorbire, tânărul a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge şi urină, fiind suspect de consumul unor substanţe psihoactive”, explică reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie, despre ce s-a întâmplat luni, în Bălceşti - Vâlcea.

Urmare a acestei poveşti şi fostul iubit s-a ales cu un dosar penal pentru violare de domiciliu, distrugere, ameninţare, loviri şi alte violenţe şi nerespectarea ordinului de protecţie provizorie. Iar în baza probatoriului administrat, tânărul de 27 de ani din Bălceşti a fost reţinut  pentru 24 de ore. 

Marţi, a fost prezentat Judecătoriei Bălceşti, cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii n-au considerat însă că reprezintă un pericol social şi l-au lăsat în libertate, sub control judiciar.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite