Un tânăr șofer a depășit mașina Poliției pe linie continuă. Ce au descoperit polițiștii când l-au oprit

0
Publicat:

Un tânăr din Suceava a fost prins drogat la volan, după ce a depășit neregulamentar mașina poliției, într-o zonă unde era interzisă depășirea pe linia continuă.

Șofer drogat prins în Suceava / Foto: Arhivă
Șofer drogat prins în Suceava / Foto: Arhivă

Potrivit polițiștilor, tânărul avea 21 de ani și era din Câmpulung Moldovenesc. Acesta a fost testat cu etilotestul, rezultând fiind negativ. Ulterior, acesta a fost supus apoi testării cu aparatul DrugTest, care a indicat rezultatul pozitiv la metamfetamină.

Tânărul de 21 de ani a fost condus la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea determinării prezenței în organism a substanței ieșite la testarea pe loc.

Polițiștii au deschis dosar penal privind comiterea infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”, dar i-au aplicat tânărului și amendă de 870 de lei pentru manevra neregulamentară din trafic. Fiind vorba de depășire neregulamentară, automat amenda este însoțită de măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru 60 de zile, scrie Monitorul de Suceava.

Polițiștii au mai prins în acest weekend și un al doilea șofer pozitiv cu aceeași substanță. 

În jurul orei 2.50, echipajul care acționa pe strada Calea Cernăuți din Rădăuți a tras pe dreapta un șofer care se îndrepta în grabă spre drumul județean care duce în comuna Satu Mare. Tânărul de la volan avea un comportament suspect și a fost condus la sediul Poliției municipiului Rădăuți, unde a fost testat cu aparatul Drugtest 5000. Acesta a indicat prezența activă în organism a substanței metamfetamină, mai notează sursa citată.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite