Un băiat de 14 ani a murit la banchetul de final de an. Tatăl său, profesor la şcoală, era de faţă. A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă

0
0
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

Tragedia s-a petrecut în timpul banchetului, copilul retrăgându-se de pe ringul de dans către masă, însă nu s-a mai putut ridica de pe scaun.

Tragedie cumplită în judeţul Suceava, unde un copil în vârstă de 14 ani a murit la banchetul unde el, împreună cu colegii săi, sărbătoreau finalul de an. 

Elevii se aflau pe ringul de dans, când copilului i s-a făcut rău şi s-a dus la o masă, unde s-a aşezat pe scaun, stând cu capul sprijinit pe masă. Tatăl său, profesor la şcoala copilului, care se afla la petrecere, a observat în scurt timp că băiatul nu mişcă şi a chemat un echipaj al Ambulanţei. 

Medicii ajunşi la faţa locului au constatat că băiatul se află în stop cardio-respirator şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Suceava. Timp de mai multe ore, medicii au încercat resuscitarea copilului, însă acesta a trecut prin mai multe episoade de fibrilaţie ventriculară şi a decedat. 

Conform primelor informaţii, copilul avea mai multe probleme de sănătate asociate, însă conform procedurilor, Poliţia a deschis un dosar penal de moarte suspectă şi continuă cercetările. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cum a ajuns un olandez din Ardeal să se considere maghiar. „Aici, totul te duce cu gândul la Ungaria“

Britanicii, impresionaţi de noua versiune Dacia Duster: „O maşină ieftină, veselă şi spaţioasă“ VIDEO

Suceava


Ultimele știri
Cele mai citite