Britanicii, impresionaţi de noua versiune Dacia Duster: „O maşină ieftină, veselă şi spaţioasă“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preţul de pornire pentru noua versiune Duster porneşte de la 15.000 de lire în Marea Britanie FOTO: carwow.co.uk
Preţul de pornire pentru noua versiune Duster porneşte de la 15.000 de lire în Marea Britanie FOTO: carwow.co.uk

Dacia Duster se bucură de mare succes în Marea Britanie. Iar cea mai nouă versiune a popularului model produs la uzina de la Mioveni a fost lăudată în această lună pe cel mai mare canal de YouTube din lume dedicat automobilelor.

Site-ul britanic carwow.co.uk dedicat vânzărilor auto are la ora actuală peste 12 milioane de utilizatori, iar canalul de YouTube ”carwow” este cel mai popular din lume dedicat maşinilor şi prezentărilor de maşini, cu peste 7,1 milioane abonaţi.

Expertul auto Mat Watson a făcut o prezentare impresionantă pe YouTube celei mai noi versiuni a modelului Dacia Duster, declarând că este ”o mare surpriză plăcută privind spaţiul oferit pentru pasageri”. Postarea de pe YouTube a ajuns să aibă în mai puţin de o săptămână peste 350.000 de afişări şi peste 1.500 de comentarii.

”Interiorul este unul foarte practic. Îmi plac mult scaunele, sunt foarte confortabile. Modul de ridicare a capotei la noua versiune Duster poate fi regăsit doar pe maşinile premium. 

Dacă vă doriţi o maşină confortabilă de familie şi în acelaşi timp o maşină cu abilităţi off-road, atunci Dacia Duster se potriveşte în mod strălucit acestor cerinţe. Ieftină şi veselă – acestea ar fi atributele ce se potrivesc modelului Dacia Duster. 

Este o maşină cinstită şi plăcută, deşi în dotarea de vârf ajunge să coste la fel ca rivalii mai sofisticaţi. Duster are suspensii foarte confoartabile şi o bună vizibilitate. Niciun alt SUV din aceeaşi gamă de preţuri nu se poate compara cu Duster când vine vorba de spaţiul interior foarte generos”, precizează spune Mat Watson, expert auto pentru carwow.co.uk

La ora actuală, Dacia Duster este cel mai ieftin SUV comercializat în Marea Britanie, preţul pornind de la 15.000 de lire.

În luna mai a.c., Dacia a vândut 2.237 vehicule pe piaţa britanică, în creştere cu 58,20% faţă de perioada similară din 2021, când a înmatriculat 1.414 unităţi. Cele mai multe modele vândute au fost Dacii Duster.

Vă mai recomandăm şi:

Dacia a lansat în România cea mai echipată versiune de Duster. Cât costă modelul şi ce facilităţi oferă

Cum arată cel mai scump Duster din Europa. A fost transformat de o companie din Germania

AutoPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite