Trei maşini au ars lângă un service auto la Fălticeni. Focul se pare că a pornit de la o ţigară

0
Publicat:

Pompierii au reuşit să stingă flăcările înainte ca acestea să se extindă la alte autoturisme din zonă. Cel mai probabil focul a izbucnit de la o țigară aprinsă aruncată în zonă.

O mașină a ars în totalitate în incendiul de la Fălticeni FOTO arhivă Adevărul
O mașină a ars în totalitate în incendiul de la Fălticeni FOTO arhivă Adevărul

Un incendiu violent a izbucnit duminică, 3 decembrie 2023, în orașul Fălticeni (Suceava), în apropierea unui service auto.

O mașină a ars în totalitate, iar alte două au fost afectate parțial după ce au fost cuprinse de flăcări.

La fața locului s-au deplasat pompierii Detașamentului Fălticeni de la ISU Suceava cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD.

Militarii au reușit să stingă rapid incendiul. Cauza acestuia este în curs de stabilire, dar din primele verificări se pare că focul a pornit de la o țigară aprinsă și aruncată neglijent în zonă.

Bărbat decedat într-un incendiu pornit de la o țigară aprinsă, într-un sat din Suceava

Un bărbat și-a pierdut viața într-un sat din Suceava în urma unui incendiu pornit de la o țigară aprinsă.

Focul a izbucnit pe 26 februarie 2023 în localitatea suceveană Prelipca, unde a ars o bucătărie de vară folosită drept locuință. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale și o ambulanță SMURD după ce localnicii au sunat la 112. Oamenii au încercat inițial să stingă ei focul, dar nu au reușit.

După localizarea incendiului, pompierii militari au pătruns în locuință, unde, din nefericire, au identificat trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat de 63 de ani. Conform ISU Suceava, au ars bunuri materiale din interiorul construcției (cu o suprafață de aproximativ 40 metri pătrați) - mobilier, textile si altele.

Pompierii au stabilit că focul a pornit de la o țigară lăsată aprinsă

Și în urmă cu câteva luni, un incendiu devastator a izbucnit în localitatea suceveană Bosanci, tot de la o țigară lăsată aprinsă. Din fericire, nu s-au înregistrat victime atunci, dar au fost pagube de peste 10.000 de lei în gospodăria în care locuiau doi bărbați care obișnuiau să consume alcool.

Unul dintre ei s-a trezit în miez de noapte și a observat incendiul, după care a sunat la 112 și a cerut ajutor. Polițiștii au întocmit atunci dosar penal pentru distrugere din culpă.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite