Șofer cu alcoolemie uriașă, reținut în arestul IPJ Suceava. Era aproape de comă alcoolică

0
Publicat:

Bărbatul în vârstă de 50 de ani conducea cu o alcoolemie de 3,36 grame alcool în sânge, adică era aproape de comă alcoolică. El a fost dus la spital, unde i s-au prelevat probe de sânge.

Verificare cu etilotestul SURSA Arhivă
Verificare cu etilotestul SURSA Arhivă

Este vorba despre un șofer din localitatea suceveană Frătăuții Noi. El a fost reținut marți, 2 mai a.c., pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul a fost oprit în trafic, la un filtru de poliție, pentru un control de rutină, în localitatea Frătăuții Noi, pe DJ 291 A. 

Polițiștii și-au dat imediat seama că este băut, pentru că șoferul nu era coerent, și l-au testat cu etilotestul, după care l-au condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde i s-au prelevat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Pentru că din buletinul de analiză toxicologică a rezultat o alcoolemie de 3,36 g/l, polițiștii Postului de Poliție Frătăuții Noi au dispus măsura reținerii individului pentru o perioadă de 24 de ore în arestul IPJ Suceava. 

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru fapta sa și riscă să stea după gratii. 

Angajată MApN, beată la volan

În urmă cu trei săptămâni, la Vatra Dornei, o angajată a MAPN, beată la volan, a accidentat grav un pieton după care a fugit de la fața locului.

Bărbatul, un dornean de 64 de ani, a ajuns rănit la spital, necesitând mai multe zile de îngrijiri medicale.

Femeia a fost găsită de polițiști în mașină, cu capul pe volan, aproape adormită, pe o stradă lăturalnică.

În urma analizelor de laborator, a reieșit că aceasta avea o alcoolemie în sânge de 3,36 grame alcool la momentul producerii accidentului.

Femeia, mamă a doi copii minori, a fost inițial arestată preventiv, după care pusă sub arest la domiciliu – tocmai pentru a putea să se îngrijească de copii.

Aceasta este militar profesionist la o unitate din județul Bistrița – Năsăud.

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite